burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Ама калаш и сендивч прае...Бачко,боље да се врзуеме за сендвичари,него да се трипаме и какаме од калаши. :smir:
Ама калаш и сендивч прае...Бачко,боље да се врзуеме за сендвичари,него да се трипаме и какаме од калаши. :smir:
Me iznenaduvas prijatele, od kade toa neprijatelstvo kon Veles i zosto.:smir:Па преку куров ако си јадел од Снупи.
Во вашиот град да не немате сендвичари.
Абе како Африканци се понашате бе гладна раја.
Дали додека јадеше паднаа две ѕвезди а небото беше прекрасно?Мислам, тоа само кога јадеш во Снупи се случува ниакде на друго место!Ја морам да се пофалам пред некое време бев у Велес, и сум јадел у Снупи. Сањав за тој момент и ми се оствари конечно. Велес е прекрасен што го има Снупи. Мхм. :helou:
Абе шо зборуеш, и ја сум од Велес.Me iznenaduvas prijatele, od kade toa neprijatelstvo kon Veles i zosto.:smir:
така..најсabe kaki sendvicari kaki klubovi nadvor sobiranje po maalata natam navam i gruvanje do max toa e veles
Што бе, не си бил во заштитниот знак на Велес.slatkarnicata snupi e najbolja
abe eeeeee:pos2:
ke se otrujam
ccccccc
deca daj prosetajte malku videte bel svet
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ќе мораш да ме однесеш у Снупи кога ќе дојдеш, да нарачаш шампити и ако ти дадат стварно шампити, на лице место си го вадам, го ставам на трупче и го сечам:pos2::pos2::pos2::pos2:Ме изнасмеа сегаШто бе, не си бил во заштитниот знак на Велес.
Најбољи шампити ever.
Супер слики ама си заборавил битна ствар, слики од рецепцијата?Бродот „Панини“ ги отвори палубите за гоститеПоставено од 5arP Посети (163)Најголемиот брод во земјава, Панини деновиве заплови по најмалото македонско езеро Младост. Стариот добар адет, кога бродот се пушта да се крши и шише со пијалок од неговиот прамец не се случи, но затоа пловниот објект ги отвори вратите за гостите, откако ги доби сите потребни документи за работа. Тој почна да се гради пред шест години. Неговиот сопственик вели дека потрошил многу пари, време и нерви за да го изгради бродот.
- Среќен сум што одисејата која траеше седум години заврши. Многумина, дури и моето семејство не веруваше дека ќе го завршам бродот. Сега го оставам на гостите, посетителите да го кажат нивниот впечаток – изјави сопственикот Јованче Перков кој во градењето на бродот вложил околу 2 милиони евра.
„Панини“ со неговите димензии се одвојува од целината на питомиот езерски предел, долг е 56 широк 10 и висок 8,5 метри, тежок 560 тони има 2000 метри квадратни корисна површина под кров. Спаѓа во категоријата на туристички јахти и според сопственикот, тој е најголем во Македонија а верува и на континенталниот дел на Балканот. На бродот се вработени 52 лица и е биде наменет за гости за секој џеб, изграден е на три нивоа. Може да прими 800 гости, на палубата има ресторан, на натпалубата се 13 апартмани со сателитска тв и интернет, кафе и слаткарница, во потпалубата кабаре и пивница. До него се стигнува преку понтонски мост долг 30 метри. Бродот е граден на суво, за потоа да биде спуштен во водата, го граделе 24 подизведувачи од Македонија, Хрватска, Србија, Германија. Колку внимание е посветено на работата, покажува фактот што тој 16 пати е префарбуван, поради заштита од корозија. За стабилност на бродот од сите страни е вкотвен со четири котви секоја тешка по четири тони.
tirekovmirece.com
еден голем чекор напред во проширувањето на туризмот во велес!!!
Денеска бев атмосферата е многу убава, услугата перфектна, прекрасно е уредено и има убав поглед кон целото езеро.
секоја чест на газдата многу убаво го изведе овој проект!
Е не беше, на 8 ми мај се отвори :baeh::helou:Нешто добро направено..браво за сликиве Адриано мислам и за 1 Мај беше отворен.
Абе тој бродот има нешто телефон, сајт? Кај да се праша за резервации, информации?
Иначе да, супер е Велес и најбоље од све е слаткарницата Снупи.
пишав горе сликите не се од мене од www.tirekovmirece.com се!Супер слики ама си заборавил битна ствар, слики од рецепцијата?
Е не беше, на 8 ми мај се отвори :baeh::helou:
Информации и резервации на телефон 043 211444 и 043211445 јави се во било кое време за резервации, а сајтот е во изработка