- Член од
- 14 март 2011
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 0
Абе абе абе абе абе абе а да организираш SotW,онака ко модератор на подфорум и нешо награди за у потпис воа оноа демек момакот шо добил бил ха-це :?порано ги обожавав ваквите signatures за у форуми
штета што ги одсакав ради кајганава
али пак може да ти украдам некој за на некој гејмерско/хакерски форум или нешо такво xD
count on meEве тука повикувам пребројување за SoTW (Sig of The Week) contest. Поточно кој мисли дека би се пријавил, нека ме цитира.
И јас би се пријавил.Eве тука повикувам пребројување за SoTW (Sig of The Week) contest. Поточно кој мисли дека би се пријавил, нека ме цитира.
Count me inEве тука повикувам пребројување за SoTW (Sig of The Week) contest. Поточно кој мисли дека би се пријавил, нека ме цитира.
Јас би се пријавилEве тука повикувам пребројување за SoTW (Sig of The Week) contest. Поточно кој мисли дека би се пријавил, нека ме цитира.
Ајде,ми рѓоса CS3Eве тука повикувам пребројување за SoTW (Sig of The Week) contest. Поточно кој мисли дека би се пријавил, нека ме цитира.
Нека поседи ова вака, да се потсобереме уше барем 2-3ца (со надеж) и ќе го поставам како Известување директно на подфорум.До сега четворица ако се вклучи и Isak 5, а да се нагласи некако коа ке влезеш на форум дека има натпревар верувам повеќе ќе има