аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
^ Ќе ја затрупаат со бетон како Чернобил.
нормално а и редно беше. требаше од дамна да почнат со тоа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Ќе ја затрупаат со бетон како Чернобил.
Ќе почекаме да видиме баш што ќе се случи.^ Ќе ја затрупаат со бетон како Чернобил.
седи мирен, појма немаш.Еее аман веќе оваа нуклеаркава... Нека пукне веќе еднаш и се упм нека отиде! Стварно ме нервира ко ќе видам секој ден нови информации за ова нуклеаркава! :nesvest:
Еее аман веќе оваа нуклеаркава... Нека пукне веќе еднаш и се упм нека отиде! Стварно ме нервира ко ќе видам секој ден нови информации за ова нуклеаркава! :nesvest:
Еее аман веќе оваа нуклеаркава... Нека пукне веќе еднаш и се упм нека отиде! Стварно ме нервира ко ќе видам секој ден нови информации за ова нуклеаркава! :nesvest:
Седи, кец!
Незнам што чекаа толку. Требаше порано да почнат да ја пунат со бетон...
На почетокот пробуваа да ја стават под контрола верижната реакција. Да ја затрупаа првиот ден, сеуште имаше шанса да рокне, а верувајте дека и 20 метри дебел бетонски ѕид би било само играчка при толкава експлозија.Ако приоритет им беа луѓето и нивното здравје, ќе ја избетонираа уште по првите неколку дена.
Страшни пумпи се овие путзмајстер, иам гледано во живо како работи една.Нова вест од Русија...
Денес натовариле огромен камион со 95-тонска пумпа за бетон во џиновски авион транспортер. Машината ќе ја однесат во Фукушима кај реакторите. Можно е деновиве да ја покријат цела нуклеарна станица.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://fishki.net/comment.php?id=86611
Добро, ја вака лаички тропам.На почетокот пробуваа да ја стават под контрола верижната реакција. Да ја затрупаа првиот ден, сеуште имаше шанса да рокне, а верувајте дека и 20 метри дебел бетонски ѕид би било само играчка при толкава експлозија.
Или троа поголеми.Добро, ја вака лаички тропам.Ама сигурен сум дека ако беа водени од мотивите што ги спомнав погоре, последиците ќе беа многу помали.
ако не НИЕ - Марсовци ќе спречат катастрофа ..... Огромен НЛО снимен над "Фукушима 1"
Имаше еден куп снимки со НЛО (ако е стварно НЛО) уште кога се случија првите експлозии.ајдееее... од каде па ова сега...
Имаше еден куп снимки со НЛО (ако е стварно НЛО) уште кога се случија првите експлозии.