Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
taka se siminjaa pred 3 god.. da ti kazam pravo zs sneg poasalen neame videno,pa za so carapi da se siminjame :pos::pos:

Е сеа па и ти немало асални зими таму и да е најмала зима се е џам едвај се симиња најдобро еден најголем најлон или пак ташна :pos: и експресно се симнуваш :)

Е сеа па и ти немало асални зими таму и да е најмала зима се е џам едвај се симиња најдобро еден најголем најлон или пак ташна :pos: и експресно се симнуваш :)
epa sea ako bide da bide..ako ne ic.. :pos::pos:

Лудило, сите кренале раце на браќата. Во Ноктурно капацитетот е за максимум 100 души во натре има 300. Немогуче, влегов поминав два метри и се вратив. Б'здеше на пот,манџа и жабокречиња. Како и само КАКО можете да одите во тоа ПУВЕШ место, па уште да прашаш како во Ноктурно? Јако беше да, ако си бескичмењак.
не викам не, премногу гужва има, ама тоа шо викаш дека мириса, зависи кога како, баш у петокот беше таман, а и јас премногу лудував, како и обично шо лудувам на браќата, битно ми ја испеаја песната шо им ја побарав: ц.јабука - нема више времена, дома коа се вратив мама ме држеше додека повраќав :tapp:

луѓе јас имам еден предлог
дајте тие шо сме кајганџии од форумов да се најдеме да се идиме кои сме шо сме
само двајца познавам, а има ко шо глеам многу повеке, ако не друго, пишете мсн миранда шо имате тоа, не овака ке се бркаме во празен простор, као демек голем град сме, не се знаеме секој со секого
ace_svaba@hotmail.com
пишете ми или оставете ваше
(не важи строго само за велешани:smir:)
пошто слабо ме сваќате озбилно за работава, дајте барем слики ставете кои сте шо сте да ве знам да не се одминуваме на улица
еве јас прв ке го скршам мразот
10449_n.jpg

ме познава некој?????

Јас не те знам ..мислам :)
а можно е и да те знам.. :pos2:
кај учиш,колкав си?
:helou:

пошто слабо ме сваќате озбилно за работава, дајте барем слики ставете кои сте шо сте да ве знам да не се одминуваме на улица
еве јас прв ке го скршам мразот
10449_n.jpg

ме познава некој?????

Брат...ја сум од тунелот. Вака на сликава не ми изгледаш познато ама може те имам видено низ Велесов..:)
Ја неам пошо го форматирав ком. неам многу слики на хард. Еве една од мене, може ме знае некој:smir:...

2lmo3y8.jpg

Edit: Дај бе сите ставите слики шо сте од Велес не се срамите..:):)

Брат...ја сум од тунелот. Вака на сликава не ми изгледаш познато ама може те имам видено низ Велесов..:)
Ја неам пошо го форматирав ком. неам многу слики на хард. Еве една од мене, може ме знае некој:smir:...

2lmo3y8.jpg
абе јас сум од кај касарната, ама на сликава прв пат те гледам
инаку учам информатика факс во велес и никот кажува доволно

абе јас сум од кај касарната, ама на сликава прв пат те гледам
инаку учам информатика факс во велес и никот кажува доволно

Не сум јавна личност:)
Ај може ќе се сретнеме некаде на улица... Инаку ја сум УЗУС 4та информатика...:helou:

Ти во кулите ли живееш, спроти касарната ?

Не сум јавна личност:)
Ај може ќе се сретнеме некаде на улица... Инаку ја сум УЗУС 4та информатика...:helou:

Ти во кулите ли живееш, спроти касарната ?

да во К3 инаку сум 2 години постар од тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom