Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Победа на Лацио мој тип каo што може да се види според статистиката Лацио нема победа над рома од 2009, па редно е победи.Aко може некој податок кога за последен пат Лацио ја победил рома на гости.
Ок фала за информација јас пак дојдов до податок дек тоа за последен пат се случило на 2ри ноември 1997 рома - ЛАЦИО 1-3, али утре победува ЛАЦИО.многу одамнаааа
2009 Roma Lazio 1-0
2008 Roma Lazio 1-0
2007 Roma Lazio 3-2
2007 Roma Lazio 0-0
2005 Roma Lazio 1-1
2005 Roma Lazio 0-0
2003 Roma Lazio 2-0
2003 Roma Lazio 1-1
2001 Roma Lazio 2-0
2001 Roma Lazio 2-2
ова е јас како што пратам, за порано незнам...![]()
Ок фала за информација јас пак дојдов до податок дек тоа за последен пат се случило на 2ри ноември 1997 рома - ЛАЦИО 1-3, али утре победува ЛАЦИО.
Таљавенто (судијата кој ќе го суди мечов) му е братучед на Тоти.
Може ќе тепа Лацио не викам не
Не трескајте глупости со тоа дека Таљавенто му бил шести брачед на Тоти и сигурно ќе му помогнел на Рома....мислам тоа се дебилски измислици на спорт денес или некој друг медиум колку да се замараат обичните фанови како нас..па ова не е општинска лига туку така Таљавенто да му помогни на Рома....ова дерби ќе биди интересно за гледање пред се со тоа што Лацио ќе бидат екстра мотивирани да ги поразат Рома кои се во сериа од 4 победи во дерби натпреварите против Лацијалите...Јас не навивам за никој ама имам мали симпатиии спрема Лацио со она ОХ НООООО....
П.С. ќе ја играм 1 вкладилница
--- надополнето ---
П.С. ќе ја играм 1 вкладилница![]()
Не трескајте глупости со тоа дека Таљавенто му бил шести брачед на Тоти и сигурно ќе му помогнел на Рома....мислам тоа се дебилски измислици на спорт денес или некој друг медиум колку да се замараат обичните фанови како нас..па ова не е општинска лига туку така Таљавенто да му помогни на Рома....ова дерби ќе биди интересно за гледање пред се со тоа што Лацио ќе бидат екстра мотивирани да ги поразат Рома кои се во сериа од 4 победи во дерби натпреварите против Лацијалите...Јас не навивам за никој ама имам мали симпатиии спрема Лацио со она ОХ НООООО....
П.С. ќе ја играм 1 вкладилница
--- надополнето ---
П.С. ќе ја играм 1 вкладилница![]()