Има нешто за каде може да се најде тој препарат, која цена е, и колку е ефективен?Не знам дали имате некој прочитано во 24 часа здравје (или веќе постирано) од 22 март за растот на косата со помош на 8 екстракти.
Се работи за некој препарат СПЕЛА 707 мешавина од екстракти наречени Glycyrrhizae Radix, Persicae Semen, Saviae Radix, Angelicae Gigantis Radix, Zantoxyli Fructus, Ginseng Radix Alba, Cnidii Rhizoma, Carthami Flos.
Овој коктел при испитувања покажал регенеративен, вазодилататорен, антиинфламаторен, антибактериски и антиалергиски ефект.
Андроидна алопеција, конверзија на циклус на влакно, тестостерон во дихидротестостерон...многу работи се споменати. Пишува дека ги работи Др. Ваис.
Ова е накратко што извлеков од текстот, ваљда ќе најдете нзс со некоја од компонентите од овој препарат.
Во меѓувреме го читам текстот погоре. Да, многу мажи се шишани до коска што би рекле и добро им стои. И тоа е добро решение.
Не знам bounty_hunter колку е ефикасен и колку му е цената. Ова како статија стои во списанието 24 часа здравје. Едино поконкретно што пишува е името на докторот кој го пишува ова, фирмата и контактотИма нешто за каде може да се најде тој препарат, која цена е, и колку е ефективен?
И мој другар беше таму и беше незадоволен. Немаше никакво подобрување, и како што вика тој за тие пари можел многу подобра алтернатива да си избере (пресадување, имплатанти вградување). Зашто како што ми кажа за 6 месеци околу 500 евра и нешто повеќе го чинело тоа задоволство а ефектот никаков, дури и полоша му била косата, од кога отишол. Јас не сум бил и неможам да тврдам али ова е де од мој другар пренесено.Венивидивици убаво пиша да не си џиткате парите на др. ваис.
За многу поефтини пари ке ги купите The big 3 и готово.
ОД пазар, или од виталиа аптеките, ке ти продадат корења од коприви, и ке ги стаиш у 1 кило вода на пример 5-6 коренчиња и ете ти го чајот.Луѓе каде можам да најдам чај од корен од коприва ??? Фала !