Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
работата беше да се лапни поенче :) ама ја пос*а работата влатче.....

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
работата беше да се лапни поенче :) ама ја пос*а работата влатче.....
Што ја пос*а, Русија не можеше да гласа, во првото полуфинале беа. Не ја измислија баш работава како што треба. :pos2:
А освен тоа, Украина и Белорусија ни дале по 7 бода (две прилично "Руски" држави). Само Босна и Словенија ни дале повеќе: 10, односно 8 поени.
Значи успеа штосот, ама не успеа математиката. :tv:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Босна и Словенија ни се стандардни гласачи :)
добро сеа триесет и некое место е добар успех :)
јебига...се гласа за држава...не за песна....

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
нешто слично на ова плаче за евровизија,помакедонска песна немам слушнато,па и моќно звучи

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Морам да споделам Тамара што кажа за Влатче и евровизија ...
Кој е твојот коментар за „Песната на Евровизија“ и за настапот на Влатко Илиевски?

Ја гледав само втората вечер, и тоа исклучително заради Влатче. Тој беше многу убав, како и танчерите, и според мене, тие направија се’ што можеа. Но, немавме доволно светлина на сцената и затоа изгледавме толку бедно. На нашиот настап бината беше најтемна. Тоа е заради недостиг на финансии. Требаат пари, по неколку илјади евра, за да се плати секоја скала со рефлектори, а нашите евидентно тоа не можат да си го дозволат. Влатко беше многу точен во изведбата и не испеа ниту еден погрешен тон. Сите знаеме дека е тој повеќе шармантен, убав и згоден шоумен, отколку голем пејач. Нема екстремно високи гласовни можности, но многу слуша музика, многу чита за музиката и многу знае. Во неговиот настап немаше фалш. Звукот беше океј, но сцената изгледаше јадно, исто како кога бев јас со Врчак и со Гаџа. Се’ додека пејачите не ги поддржуваме финансиски, нема да имаме резултат, ниту ќе бидеме забележани на „Евровизија“.

Да не ме мрзи, сега ќе ја ставев и сликата со ферарито и текстот кај што пишува дека Влатче секаде одел со ферари. Ама ме мрзи. А нели се претпоставува дека тоа ферари е изнајмено, епа тие пари можеа за рефлектори да идат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom