N
n/a
Гостин
Bi sakal moeto dete da moze tolku mnogu da e sakano i bezbrizno da moze da si igra...
zboram za eden del od moite letni raspusti...:
Na kosarka na uredot...sladoled kaj garazata dur macorski gledame pod oko...hehehe....
rucek pod mostot...(gladni kako volci)...
prosetka po korzoto...
kaj kukjata na prababa kaj pazarot...(jas mnogu si ja sakam Marija...i baba mi Ljubica)...
Jas...jas...sum eden od naslednicite na sajbiite na stariot Veles!
Mnogu imam slushano za mojot ubien pradedo i brat mu...
i za nachinot po koj sto sumkarite se odnesuvale so nea...otkoga gi ubile maz i i brat mu...i za site `propratni` zlodela...
Sepak...ke gi trgnam site tie `raboti` na strana...
i nema da ja poslusam mojata favorite baba...koja sto me sakase najmnogu...i delumno me odgleda...
(ona vikase...uste dodeka bev dete...podaleku od velesani!!!)
jas znam deka sum delumno velesanec...
i bas u inat na site...
KE VIDITE!
Imam proekcija za fabrika koja sto ke donese air za site velesani...oti oni kolku i da me sakale ili mrazele...mi se brakja...
A jas...ne mozam i nesmejam protiv niv!
Jas...jas go sakam Veles!:back:
zboram za eden del od moite letni raspusti...:
Na kosarka na uredot...sladoled kaj garazata dur macorski gledame pod oko...hehehe....
rucek pod mostot...(gladni kako volci)...
prosetka po korzoto...
kaj kukjata na prababa kaj pazarot...(jas mnogu si ja sakam Marija...i baba mi Ljubica)...
Jas...jas...sum eden od naslednicite na sajbiite na stariot Veles!
Mnogu imam slushano za mojot ubien pradedo i brat mu...
i za nachinot po koj sto sumkarite se odnesuvale so nea...otkoga gi ubile maz i i brat mu...i za site `propratni` zlodela...
Sepak...ke gi trgnam site tie `raboti` na strana...
i nema da ja poslusam mojata favorite baba...koja sto me sakase najmnogu...i delumno me odgleda...
(ona vikase...uste dodeka bev dete...podaleku od velesani!!!)
jas znam deka sum delumno velesanec...
i bas u inat na site...
KE VIDITE!
Imam proekcija za fabrika koja sto ke donese air za site velesani...oti oni kolku i da me sakale ili mrazele...mi se brakja...
A jas...ne mozam i nesmejam protiv niv!
Jas...jas go sakam Veles!:back: