Апел за помош на малата Магдалена

• Креатор на темата Креатор на темата ivan4e18
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 февруари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
183142_1674863364877_1636251013_1472953_1075068_n-300x225.jpg

Магдалена Кекеновска има само 7 месеци и тешка болест на црниот дроб. Итно и е потребна трасплантација на црн дроб во странство односно Heidelberg University Hospital во Германија. За операцијата потребни се 60.000 евра кои треба да се соберат во најскоро време бидејќи семејството не е во можност да ги собере и затоа апелира со сите Вас хумани луѓе.

НА МАГДАЛЕНА НАВИСТИНА И Е ПОТРЕБНА ВАШАТА ПОМОШ, ВЕ МОЛИМЕ ПОКАЖЕТЕ ЈА ВАШАТА ХУМАНОСТ И ДА Е ПОДАРИМЕ ЖИВОТ , ДОНИРАЈТЕ !

Донациски број од Т Мобиле мрежата -070-143 333

и жиро сметка со број : 300007016561869 и 300001000021342 Комерцијална банка

Бидете хумани!

Бројот за донирање на VIP e 077 14 33 33
Бидете хумани, да и помогнеме на Магдалена

"Хуманитарци", колку хумани се покажавте вчера на забавата во Хард Рок?

Ми се гади од вакви "хуманитарци", ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! Какви гниди од луѓе сме, тоа е нешто неверојатно. Немаше да се осиромашите ако дониравте за детенцево 100 денари, откажете се од едно ваше мочано кафе или кутија цигари. ПРОСТ НАРОД! Не ви е тешко да фрлате 1000 денари за кафански певаљки, а тешко ви е да помогнете на едно мало срценце да го доживее сето она што ние го имаме во моментов!? Што е најтрагично ваквата ситуација се повторува на сите хуманитарни забави, а човек ако не го познава дегенскиот менталитет и кретенизам на нашиот народ ќе помисли дека нема похумани луѓе во универзумот од нас.

Најубаво темава да биде заклучена, администраторите нека ги отвараат хуманитарните теми за помош на оние на кои им е потребна, но подобро е да нема опција за пишување од страна на другите членови на форумов.

МАГДАЛЕНА душо, ГОСПОД е со тебе, верувај дека се ќе биде во ред!

Ми се гади од вакви "хуманитарци", ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! Какви гниди од луѓе сме, тоа е нешто неверојатно. Немаше да се осиромашите ако дониравте за детенцево 100 денари, откажете се од едно ваше мочано кафе или кутија цигари. ПРОСТ НАРОД! Не ви е тешко да фрлате 1000 денари за кафански певаљки, а тешко ви е да помогнете на едно мало срценце да го доживее сето она што ние го имаме во моментов!? Што е најтрагично ваквата ситуација се повторува на сите хуманитарни забави, а човек ако не го познава дегенскиот менталитет и кретенизам на нашиот народ ќе помисли дека нема похумани луѓе во универзумот од нас.

Најубаво темава да биде заклучена, администраторите нека ги отвараат хуманитарните теми за помош на оние на кои им е потребна, но подобро е да нема опција за пишување од страна на другите членови на форумов.

Дали сето ова дури сега го свати ?
Полесно е да се глуми Хуманитарец на фејсбук и по форуми со тоа што ке пишуваат дегенски коментари како тоа треба да се убие некој поради тоа што повредил некоја кучка или мачка , заклал кокошка или теле ТОГАШ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ПОБОРНИЦИ И НАЈГОЛЕМИТЕ ХУМАНИТАРЦИ. АМА кога станува збор за спасување на човечки живот е тогаш сите си се покажуваат во правото светло ЛАЈНА ГНИДИ нај обични исфрустрирани гомнари кој освен компјутерот ништо друго и незнаат.
Е така да си знаеш и од сега не се труди да пишуваш затоа што ти образложив каква е овдешната хуманост

Oва ама баш не ме изненадува денес што се случува,наместо да гледаат да помогнат на еден невин живот,тие гледаат да си ја купат најновата гардероба,што ке јаделе,што ке пиеле на излегување...
Кажи ми ти Томиџери зошто сево ова те изненадува?Како прв пат да е?Постојано наидувам на секакви коментари за време додека бараат на телевизија и има поставено на форуми теми за болните кои мора да одаат на операција:

-Па мене ми дал ли некој пари ?
-Па јас за мене немам пари да сврзам крај со крај ке ме тераат да си трошам кредитот
а имаат астрономски кредит во мобилниот

Свашта.

Добро кажа dobro poznat сите можат да глумат хуманитарци преку тастатура ама никој не може да помогне.А утре можеби тие што негодувале ке ги снајде истото па тие ке бараат за помош.

Донирано и од ВИП, се надевам се ќе е во ред.

Да поедноставиме нема хумани луѓе поготово не на овој форум, или ако ги има ги има во мал број.
Се останато е издркотина и бљуваштина,која е силна само на тастатура .
По конкретно еве кај имаш најголема хоманост на форумов, читај по темите ке сретнеш мисли за претепување осакатување,убивање на човечки суштества ( напишано од исфрустрирани лузери кој најчесто се тин шема )
Овде потрудисе ке најдеш сигурно http://forum.kajgana.com/forumdisplay.php?66-%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8

А овде шо да правам шо да чинам кој од кој поголем одмазник .http://forum.kajgana.com/showthread...челе-животни-клиповите-ги-ставале-на-интернет
Или пак овде се леат солзи кур до колена. http://forum.kajgana.com/showthread.php?13237-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%88%D0%B5!/page3

А овде е овде тие посебна приказна мрсули до земја кој од кој похуман http://forum.kajgana.com/showthread.php?15650-Борби-со-кучиња/page2

Е убаво би било и кога би направиле нешто не само да јадат лајна толку од хуманоста на македонецот. Да биде иронијата поголема никогаш немаат подадено ни 5 денари на некој просјак или барем корка лепче да имаат дадено, и на овој начин мислат дека ке се докажат еди кој сум.

Инаку да донирав

Затоа и го пишав тоа погоре, едноставно преку глава ми дојде од читање по нетов како сите сме хуманитарни, а всушност голем процент од тие што пишуваат немаат ни денар донирано, СРАМОТА Е! Ако ништо друго барем нека ги скокаат таквите теми и групи... Не знам колку бевте низ центар денеска, но кафичите беа преполни, луѓево чекаа ред само за да остават 200 денари за кафе и сок. Барем малку нека го уклучат мозокот и нека се откажат од тоа кафе еден ден, се со цел да донираат 100 денари на некого кого може да го чинат живот. Доста е веќе со фразите 'моите 100 денари нема ништо да му значат' или како што кажа некој погоре 'мене никој не ми дал пари'. Секој во денешно време има да даде 100 денари, па дури и оние што седат и просат на семафори. Сигурно дека ако семејствата на ваквите случаи имале пари за операција, немало да бараат помош, туку веднаш ќе си ги однеле чедата таму каде што треба со цел да им помогнат.

dobro poznat и томиџери како знаете дека членовите на форумов не донираат?

Прашувам, затоа што не е така.
Се надевам дека форумсково донирање не го мерите според постови преку кои се фалат тие што донираат.

Се надевам дека форумсково донирање не го мерите според постови преку кои се фалат тие што донираат.

Не е финтата да се пофалиш, финтата е да пишеш и постот да ја држи темата цело време во активните при пребарувањето за што повеќе луѓе да видат, нешто како BUMP, сфаќаш? :)
Сите што ќе донираат нека пишат слободно зошто така ја живнуваат темава.

Зборувам општо за сите луѓе на интернетов, а со тоа и на форумов. Ако некој напише 'да се излечиш' или пак стисне 'лајк' тоа нема да помогне на никого, а оние бедни 100 денари кого никого нема да осиромашат многу помагаат.

Доколку беше на хуманитарната во Хард Рок ќе сфатеше за кои луѓе зборувам... :smir:

Како што кажа Џену, секој што СТВАРНО ќе донира од форумов нека пише, па да видиме колку сме хуманитарни.

--- надополнето ---

Зборувам општо за сите луѓе на интернетов, а со тоа и на форумов. Ако некој напише 'да се излечиш' или пак стисне 'лајк' тоа нема да помогне на никого, а оние бедни 100 денари кого никого нема да осиромашат многу помагаат.

Доколку беше на хуманитарната во Хард Рок ќе сфатеше за кои луѓе зборувам... :smir:

Како што кажа Џену, секој што СТВАРНО ќе донира од форумов нека пише, па да видиме колку сме хуманитарни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom