Fight Club

• Креатор на темата Креатор на темата Клабер
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 февруари 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
Случајно налетав на јутуб РУСКИ ФАЈТ КЛУБ канал http://www.youtube.com/user/fightclubrussian#p/u/28/pGyZ9Kvw2o0 -а и низ неколку минутно пребарување на јутуб налетав и на фајт клаб клипови од други земји. Русиве имаат и официјален сајт http://r-f-c.org/ и ги почитуваат правилата на Tyler Durden(од филмот Фајт Клаб) :icon_mrgr Што мислите, дали постојат можности за формирање на ваков клуб кај нас и како би функционирал?

Кајгана Фајт Клаб :icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr

Со нашава политика, одма ќе ги обвинат за извршување најголемо кривично дело во јавност. :)

Со нашава политика, одма ќе ги обвинат за извршување најголемо кривично дело во јавност. :)
Затоа првото правило на Тајлер беше... ФРСТ РУЛ ОФ ФАЈТ КЛАБ, ЈУ ДУ НОТ ТОК АБАУТ ФАЈТ КЛАБ :)

Затоа првото правило на Тајлер беше... ФРСТ РУЛ ОФ ФАЈТ КЛАБ, ЈУ ДУ НОТ ТОК АБАУТ ФАЈТ КЛАБ :)

Добро, настрана од политиката незнам колку би било возможно сето тоа, сепак не е мала работа.
А инаку, од кај знаеш... можда и постои, па само мал број луѓе да знаат и го следат правилото на Тајлер ;)

Tyler Durden:

Welcome to Fight Club.
The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club!
Third rule of Fight Club: if someone yells "stop!", goes limp, or taps out, the fight is over.
Fourth rule: only two guys to a fight.
Fifth rule: one fight at a time, fellas.
Sixth rule: the fights are bare knuckle. No shirt, no shoes, no weapons.
Seventh rule: fights will go on as long as they have to.
And the eighth and final rule: if this is your first time at Fight Club, you have to fight.

Нема некој со дисоцијативно идентитетско пореметување шо сака да го води првиот македонски Fight Club?

Нема некој со дисоцијативно идентитетско пореметување шо сака да го води првиот македонски Fight Club?
поправилно би било да кажиш нема некој со доволно мадлаци да го води првиот македонски Fight club? шо е до мене не ни треба лидер само луѓе да се соберат:salut:

Tyler Durden:

Welcome to Fight Club.
The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club!
Third rule of Fight Club: if someone yells "stop!", goes limp, or taps out, the fight is over.
Fourth rule: only two guys to a fight.
Fifth rule: one fight at a time, fellas.
Sixth rule: the fights are bare knuckle. No shirt, no shoes, no weapons.
Seventh rule: fights will go on as long as they have to.
And the eighth and final rule: if this is your first time at Fight Club, you have to fight.

како шо и си мислев, ванаби тепачи, со желба за публицитет.

како шо и си мислев, ванаби тепачи, со желба за публицитет.
"ду нот ток абаут фајт клаб" -никој нема желба за публицитет
ванаби тепачи - нема везе фајт клабот со тепање (колку и да звучи иронично, никој не иде да се тепа за да прикажува боречки вештини, туку да ги победи стравот, стресот и да ја убие депресијата). Да беше целта на фајт клабот некој да научи подобро да се тепа, немаше воопшто да ја отворам темава, ќе отворев тема УРКО-КИКБОКС-КЛУБ:icon_mrgr

Фатете тренирајте некој спорт, ем го правиш сето тоа што го наброја погоре ем редиш успеси.

сакаш да кажеш за организираме крвава групна терапија ?? :pos:

Има разлика меѓу спорт и фајт клаб. Да тренираш спорт е едно, да си дел од фајт клаб е друго. А за редење успеси тоа е индивидуално, во зависност од тоа кој колку е способен и има желба за успех(не секој успева во спортот).

@Take_slash Во 5 часот на старото место... поздрав :icon_mrgr

Fight club, ја имам прочитано книгата, али не сум знаел дека навистина постојат вакви групи. Знам дека русите во минатото организирале борби(со тупаници) село против село (на незнам точно кој празник),така да тоа пријателско пресметување е дел од нивната традиција. Ако се ориентирате по книгата, има услови во секое општество за ваква појава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom