Здраво...не е баш така како што велиш ти...твојот најдобар другар учеше со мене, цело време спиеше заедно со скопскиот и со кумановскиот (ги знај тој кој се) , татко му не знам колку пати идеше од Велес за да му ги поправи оценките имаше многу слаби оценки...а за тоа што велиш со 5-ки поминуваше се лажиш, оти тој не ни заврше...Школо за воздухопловен-техничар има само во Битола, како што кажа...али сета финта е што тој смер го има преку 2 години...башка во тој клас заедно се 3 смера, Воздухопловен Техничар,Машински Техничар,Авто техничар-мехатроничар(за ова последново не сум сигурен)....стварта е у тоа што тоа уопште и не е таков смер..они учат општо околу моторите..мојот најдобар другар од Велес учи таму...тука со 3 ка минеше а таму е најдобар во клас..па сеа ти види..
Си се збркал пријателе....другар ми моментално е таму и уште учиЗдраво...не е баш така како што велиш ти...твојот најдобар другар учеше со мене, цело време спиеше заедно со скопскиот и со кумановскиот (ги знај тој кој се) , татко му не знам колку пати идеше од Велес за да му ги поправи оценките имаше многу слаби оценки...а за тоа што велиш со 5-ки поминуваше се лажиш, оти тој не ни заврше...