Леб, домат и сирење

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас сум гурман човек што се вика нема што немам јадено, така се вика сигурно има. Ама има нешто магично во оваа комбинација секогаш кога ќе ми се умори мојот желудник од разни глупости што ставам во него секогаш ми се јаде леб домат и сирење. Во оваа комбинација не јадам само да јадам туку и уживам во храната дури и сега викам батали се, сакам леб домат и сирење ништо друго, па темава ја посветувам на тоа.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
тоа е тоа пријателе..нај доброто летно јадење..леб не секогаш јадам..али патлиџан и сирење обожавам..особено кога ќе отидам во село бабами кога ќе ми даде од тие домашните патлиџани ..ни прскани ни ништо "биволско срце" демек ги викале..абе слатко да се изнајадеш...

P

PewDiePie

Гостин
Абе џабе специјалитети бифтеци и останати работи,кога ќе ја пробам комбинацијава паѓам на гз !

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
А бре bucio да не пукнеш м се пријаде сега леб сирење и палиџан.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Најубаво летно јадење,ја лебот и со маргарин го мачкам,така поубаво ми е

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Супер комбинација за одличен вкус, го обожавам јадењево!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Еднаш кога бев в село баш оваа вкусна комбинација ја пробав и плус на чист воздух абе милина, ми идеше цел леб да го изедам од што ми беше толку слатко.:pos:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Кога ќе ми текне помал ко бев па ко ќе се поредевме децата од улица седнати на тротоар и сите со крајчињата леб полни со патлиџан :) и галичко сирење. Мераци

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Леле на лето морам еднаш дневно да ја јадам комбинација, нема нешто подобро, цел леб можам да го здрвам вака :)

С

сашенко

Гостин
Се сеќавам како мал кога идевме во село и одев со постарите на косење и мама ми ставаше во кесенце 2 кришки леб 2 домата и биено селско сиренце уште се сеќавам на тој вкус од тогаш.И дома често јадам така ама како тој вкус на село што го имаше тогаш никогаш нема да има ми се чини.На село се е поубаво тоа гарантирам.Чист воздух, чиста храна, лебот под вршник печен, домашни домати, домашно сирење од свое млеко што сакаш повеќе.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Мноју јака комбинација.Најслатко ми е ко ќе исечам 1/4 леб,го потопувам со зејтинче,му редам патлижани тркалца,малце сол,му рендам сирење и го смачкувам за 2 мин.Нешто као шопска бургер му иде. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Омилено јадење ми е на лето, само тогаш го јадам затоа што во друго време тешко да најдеш убави патлиџани. Ако не сум јаден, цел леб не ми бега...

п.с кај ја видов темава кај се запустив, се настрвив. :S

Kajgana Shop

На врв Bottom