Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе танцувањето е уметност до негде..секот е доживување,танцувањето и секот немат допирни точки.Ајде и јас да си кажам...вака да му играм на некој среќникАма да биде туто комплето - аутфитот, музиката, моите танцувачки способности, голема спална соба а и партнерот да биде стрплив за да го изгледа танцот до крај(да не биде трудот за џабе, нели?)
:kesa:
абе танцувањето е уметност до негде..секот е доживување,танцувањето и секот немат допирни точки.
и што после точката на танцот?
После овој танц нема да имаш енергија за друго, затоа дечки спортувајте...здраво тело здраво дух :sport1:Ајде и јас да си кажам...вака да му играм на некој среќникАма да биде туто комплето - аутфитот, музиката, моите танцувачки способности, голема спална соба а и партнерот да биде стрплив за да го изгледа танцот до крај(да не биде трудот за џабе, нели?)
бљакАјде и јас да си кажам...вака да му играм на некој среќникАма да биде туто комплето - аутфитот, музиката, моите танцувачки способности, голема спална соба а и партнерот да биде стрплив за да го изгледа танцот до крај(да не биде трудот за џабе, нели?)
А ти разбираш руски?Со некоја русинка, не ногу слаба, средна малце да има облини.. на голем бел кревет со ногу перници и постелнина, да ми зборе на руски и соодветно да ваде секси звуци.. да ми кажува шо да и правам, пред тоа да ја излижам цела.. АААааААаАА![]()
А ти разбираш руски?
и јас сакам русинки многу
Ја мислам дека е фер да се смилуваат.Ја и ти по стриптизов само у обратна насока, ај ваљда ќе ни се смилуваат м?