Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во групи би сакал да победи на кој повеќе му треба а во нокаут фаза кој е подобар тој.Ги сакам исто .. :toe:
Никогаш нема да го разберам тоа како е да "навиваш" за 2 клуба и да ги сакаш еднакво... :icon_conf

Ама чекај прво викаш дека си навивач на Манчестер, а после ги симпатизираш Манчестер и Јувентус и Атлетико и и и и ...... и на крај "Навивам за Македонски тим" ? Симпатизирај си ти кој сакаш само немој да пишуваш како навијач на Манчестер ...
И баш ме интересира ако се паднат ЛШ Манчестер - Јувентус за кој ќе "навиваш" ?

:nenene::nenene: ние сме само фанови.. а навивачи се тие шо одат на стадионт (манчестеровците)..

Кори Еванс брат му на Џони најверојатно ќе биде продаден на Хал. SkySport пишува дека преговорите се во напредна фаза и набрзо треба да биде се завршено.

Не ве сфаќам шо е проблемот со вас , еднаш се жалите дека играчите не се во ред а прво место сме , ами ако не бевме прво место сеа ке требаше да спремаме автобуси за до Манчестер да појме да ги ликвидираме , и вие не знајте шо сакате ... Викате заради ФЕРГИ било сето па ДА негова работа е да ја напрај тактиката а другото е на играчите ! Керик бил слаб да се продај а дури беше појак ништо не велевте за него , Гибсон коа даваше од далеку голови бравос звери си ова она , Флечер трча ко на газо машинче да има , викате бледа сенка од та и таа сезона , па чоек е како шо се менува времето така и човекот. ... Навистина не можам да ве разберам шо сакате титула или нз шо таму??

--- надополнето ---

пс глем и Бербатов посакувате да си оди , да и јас велам дека е виновникот тој шо сме прво место па и тој нека си оди а?

Не ве сфаќам шо е проблемот со вас , еднаш се жалите дека играчите не се во ред а прво место сме , ами ако не бевме прво место сеа ке требаше да спремаме автобуси за до Манчестер да појме да ги ликвидираме , и вие не знајте шо сакате ... Викате заради ФЕРГИ било сето па ДА негова работа е да ја напрај тактиката а другото е на играчите ! Керик бил слаб да се продај а дури беше појак ништо не велевте за него , Гибсон коа даваше од далеку голови бравос звери си ова она , Флечер трча ко на газо машинче да има , викате бледа сенка од та и таа сезона , па чоек е како шо се менува времето така и човекот. ... Навистина не можам да ве разберам шо сакате титула или нз шо таму??

--- надополнето ---

пс глем и Бербатов посакувате да си оди , да и јас велам дека е виновникот тој шо сме прво место па и тој нека си оди а?

Што мислиш, со истиве играчи (ниту in, ниту out) имаме шанси следната сезона?? Оваа ќе ја прогураме некако, ама за следната мора нешто да се смени. Челзи ќе купува, Арсенал... Сити да не го заборавам :) Ние не смееме да тапкаме во место.

Што мислиш, со истиве играчи (ниту in, ниту out) имаме шанси следната сезона?? Оваа ќе ја прогураме некако, ама за следната мора нешто да се смени. Челзи ќе купува, Арсенал... Сити да не го заборавам :) Ние не смееме да тапкаме во место.
Познатиот муабет од лани за сезонава... МОРА да купуваме.... -.-

Со истиве плус Клеверли,Велбек и 2-3 младичи од втор тим и немаме гајле ! ! ! :)

Фифа ама на аматер и ќе газиме :icon_lol: уште па без Ферги кога ќе останеме мх мх ...поарно да си пливкаш и фантазираш одколку да ја погледнеш реалноста, не е битно што се дешава на телевизија или па што светот зборува. Како не ве вработија до сега во Манчестер Јунајтед, па тимот ќе цветаше, 9 лш титули ќе земеа...среќа што квалитетот на лигата падна, инаку ќе имаше плачковци еден тон, а првото место же беше сон. Палете му свеќа на Ферги за здравје, што со овој просечен тим ќе освои годинава титула...ама тоа е, од една страна браво за предизвикот што се ближи кон остварување на целта, но знаеме на каде оди фудбалот денес, факт.

Its an awesome feeling to know that I've scored the same number of goals that the 50m Torres has scored for Chelsea.. :D

:pos::pos::pos::pos:

189063_201125643244939_133492590008245_658500_4031083_n.jpg

Manchester United are ready to sign teenage Chilean striker Angelo Henriquez in a 3million swoop.

За повеќе, клик..

Леле уште еден напаѓач :pop: Десет ги имаме :nesum:

--- надополнето ---

И што сте запнале со ова потпросечни - натпросечни? Фердинанд - Видиќ - близнаците - Руни - Бербатов - Чичарито - Нани - Валенсија - Флечер - Овен - Парк - Смолинг? Кој од овие е потпросечен?
Потпросечен фудбалер за Манчестер Јунајтед не може да игра повеќе од 2-3 години. Или па дека не се купени по 30 милиона за вас не се класа? Што треба да направат играчиве за да ги цените повеќе, со гз шајки да вадат?

^Aбе истиот муабет од лани, а забораваат дека повеќе од пола сезона играме без Валенсија, кој знаеме што значеше лани. Исто и без Рио голем период бевме, па пак сме на врвот. Само не знам на кој ќе му докажеш...

^Aбе истиот муабет од лани, а забораваат дека повеќе од пола сезона играме без Валенсија, кој знаеме што значеше лани. Исто и без Рио голем период бевме, па пак сме на врвот. Само не знам на кој ќе му докажеш...

Да беа фанови на други клубови ќе сфатев ама вака... Не само без овие двајца, 70 посто од времето играме без 5-6 првотимци, ретко кога сме комплетирани и пак на врвот, освоен супер куп, во 1/2 финале ФА и 1/4 ЛШ. Од времето на Ное последен пат сме останале една година без трофеј, увек нешто освојуваме и пак е малку.

--- надополнето ---

Leverkusen has an exclusive exit clause for Manchester United for 24 million euros transfer fee for Adler.

Newcastle v #mufc will now be on Tuesday 19th April at 7.45

Goals + Assists in the EPL 2006-2011

1. Rooney 118 [71 Goals + 47 Assists]
2. Berbatov 110 [68 + 42]
3. Lampard 109 [61 + 48]
...4. Drogba 108 [71 + 37]
5. Fabregas 97 [30 + 67]
6. Tevez 95 [67 + 28]
7. Gerrard 87 [47 + 40]
8. v. Persie 81 [49 + 32]
9. Torres 81 [65 + 16, 07/08-10/11

Kajgana Shop