Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Потполно си во право за се,но Ферги замислил некоја друга работа и знаеме дека е тешко да го одврзи кесето а и затоа ги повикува младите од резервниот тим.Тука ништо не можеме,а и јас верувам во младинците.За некоја сезона ке газат во Англија а богами и во Европа.Сега ке се јави некој од страна и ке каже дека не можеме да се надеваме на младинците иако јас мислам сосема спротивно од тоа.А јас мислам дека доколку се даде шанса на Кушчак да биде во првиот тим ке го замени достојно ВДС како Смолинг што го заменува Рио или близнаците на место на десен бек или лев.
Едно нешто не ми е јасно...зошто мисли некој дека набројаниве голмани би се снашле и би го замениле ВДС?може еден од нив ке биде нов Хауард,тоа никако не го знаеме.
Еве Амос е овде иако е млад,Линдегаард,Кушчак,што ке ни е уште еден голман?Мора некој да си замине нели?
Не знам за играчите на терен, али мислам дека Ферги ќе купува голман. Зошто? Мрази да повторува иста грешка двапати. Таков е. Веќе кажаа зошто Кушчак не е доволно добар за прв тим. Голман или го бива или не го бива, нема што да се прилагодува или слично. Ако не во лига, ги видовме Ноер и Стекеленбург на СП, одлични беа. И да, не можеме само на младинците да се потпреме, ќе станеме како Арсенал... Гигс и Сколс нема вечно да играат, мора некој да се донесе...

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Не знам за играчите на терен, али мислам дека Ферги ќе купува голман. Зошто? Мрази да повторува иста грешка двапати. Таков е. Веќе кажаа зошто Кушчак не е доволно добар за прв тим. Голман или го бива или не го бива, нема што да се прилагодува или слично. Ако не во лига, ги видовме Ноер и Стекеленбург на СП, одлични беа. И да, не можеме само на младинците да се потпреме, ќе станеме како Арсенал... Гигс и Сколс нема вечно да играат, мора некој да се донесе...
Фергусон најдобро знае каков голам е Кушчак и дали треба да донесе голман.Стекелембург би бил најдобра опција според мене доколку купуваме.Во средина не треба да се донесе никој.Гигс и Сколс ке играат уште една сезона тука се и Флечер и Керик и Андерсон и Гибсон.Од кога ке се пензионираат за 2 години едно засилување во средина би било доволно.Според мене на лето не ни треба ниту еден играч не е зареди долгот напротив Фергусон може кога сака и колку сака пари да даде за трансвер но имаме голем состав кој се покажува и сезонава колку е добар тимот.да се врати Клеверли и Велбек или Македа и доста ке биде.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/03/22/2406209/manchester-uniteds-owners-record-109m-loss-in-latest
Love United.Hate Glazer

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Фергусон најдобро знае каков голам е Кушчак и дали треба да донесе голман.Стекелембург би бил најдобра опција според мене доколку купуваме.Во средина не треба да се донесе никој.Гигс и Сколс ке играат уште една сезона тука се и Флечер и Керик и Андерсон и Гибсон.Од кога ке се пензионираат за 2 години едно засилување во средина би било доволно.Според мене на лето не ни треба ниту еден играч не е зареди долгот напротив Фергусон може кога сака и колку сака пари да даде за трансвер но имаме голем состав кој се покажува и сезонава колку е добар тимот.да се врати Клеверли и Велбек или Македа и доста ке биде.
Според тебе овие болдираниве се доволно добри за нас ма дај не ме зезај треба овие да ги продаденеме и да купиме еден клвалитетен плејмејкер

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сум и јас против тоа да не се носи плејмејкер, а би бил најмногу против тоа ако Керик во најбрзо време не ја подигне својата форма.Сколс едноставно неможе да го издржи темпото да игра на секоја утакмица, Флечер, Андерсон се повеќе ко деструктивци, па затоа добар плејмјекер за следната сезона би ни бил повеќе од потребен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сколс има астма цел живот, читав едно време дека се мачи да игра кога времето е „тешко“. Не му смета де, медицината е напредната ама се мачи. А за фитнесот на Гигс доволно говори фактот што Евра рече дека желба му е Гигс да напише книга како се одржува себеси. Во превод, најкондиционо спремен во цел тим со 37 години.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сколс има астма цел живот, читав едно време дека се мачи да игра кога времето е „тешко“. Не му смета де, медицината е напредната ама се мачи. А за фитнесот на Гигс доволно говори фактот што Евра рече дека желба му е Гигс да напише книга како се одржува себеси. Во превод, најкондиционо спремен во цел тим со 37 години.
Гигси вежба јога, и тоа го има нагласено во неколку интервјуа како најголема помош за неговата кондиција во последните неколку години... Дури мислам и свое јога школо има, таков нешто. :)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
10
Поени од реакции
3
Статистика од последните 100 натпревари на домашен терен во ПЛ:

Won - United (85), Chelsea (71), Arsenal (69), Liverpool (67), Tottenham (58), Manchester City (54)

Drawn - United (9), Manchester City (18), Arsenal (21), Tottenham (23), Chelsea (24), Liverpool (26)
...
Lost - Chelsea (5), United (6), Liverpool (7), Arsenal (10), Tottenham (19), Manchester City (28)

Goals scored - United (245), Chelsea (224), Arsenal (223), Liverpool (208), Tottenham (178), Manchester City (155)

Goals conceded - United (55), Chelsea (62), Liverpool (64), Arsenal (81), Tottenham (96), Manchester City (98)

Points gained - United (264), Chelsea (237), Arsenal (228), Liverpool (227), Tottenham (197), Manchester City (180)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/03/22/2406209/manchester-uniteds-owners-record-109m-loss-in-latest
Love United.Hate Glazer
Е aj Love United.Love Juventus ? Луѓе не ве разбирам шо навијачи сте за 314123 клуба -.- :nerv:
И не сум никој да ти забранувам да пишуваш тука и слично, али те молам не пишуј како навијач на Манчестер пошо едноставно НЕ СИ. Колку сакаш викај дека си али НЕ СИ.
Црвенки банови шо сакате давајте ми али не ми го бришете постов... морав веќе да кажам //

A

apidrone

Гостин
devil!, чисто информативно, пратиш Серија А и Примера (или нешто трето), или само ПЛ?

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Е aj Love United.Love Juventus ? Луѓе не ве разбирам шо навијачи сте за 314123 клуба -.- :nerv:
И не сум никој да ти забранувам да пишуваш тука и слично, али те молам не пишуј како навијач на Манчестер пошо едноставно НЕ СИ. Колку сакаш викај дека си али НЕ СИ.
Црвенки банови шо сакате давајте ми али не ми го бришете постов... морав веќе да кажам //
Тебе да те убедувам и да ти покажувам дека го сакам Манчестер не можам а не ни сакам.Да сум Англичанец па да навивам само за Манчестер што има за други странски екипи да навивам.Вака немам ништо против шпанците ни против италијанците.Навивам и за Јуве и Манчестер и Атлетико.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Тебе да те убедувам и да ти покажувам дека сум навивач на Манчестер не можам а не ни сакам.Да сум Англичанец па да навивам само за Манчестер за има за други странски екипи да навивам.Вака немам ништо против шпанците ни против италијанците.Ги симпатизирам Јуве и Манчестер и Атлетоко.Навивам за Македонски тим.
Ама чекај прво викаш дека си навивач на Манчестер, а после ги симпатизираш Манчестер и Јувентус и Атлетико и и и и ...... и на крај "Навивам за Македонски тим" ? Симпатизирај си ти кој сакаш само немој да пишуваш како навијач на Манчестер ...
И баш ме интересира ако се паднат ЛШ Манчестер - Јувентус за кој ќе "навиваш" ?

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Во групи би сакал да победи на кој повеќе му треба а во нокаут фаза кој е подобар тој.Ги сакам исто .. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom