Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ајде утре Интер да ни падне, па да го гледаме Јунајтед во живо во Милано, м ? :)

Оф мори мајко, губиме сега 2-1 :tapp: Погба и Петручи влегоа наместо Браун и Бебе.

--- надополнето ---

Ајде утре Интер да ни падне, па да го гледаме Јунајтед во живо во Милано, м ? :)

Најдобра опција :) Него 35 години направија Сити пред месец дена, старо ти е тоа 34 што си го пишал во темата :tv:

Еве трендинг топик #massiveclub на Твитер да следи кој сака, паѓаат јаки фори од време на време :) http://twitter.com/#search?q=#massiveclub

Има шанси Харгривс да го видиме оваа сезона ? ? ?
И ако може да пише некој каква е ситуацијата со него ?

oo харго не што ќе се врати туку и ќе надмине очекувањата на фегусон....криво ми е занего....пробај да играш со него на фифа 2008 или 2009 да видиш што играчиште е! фердинанд мислам дека не треба да го форсираме зашо ипак е стар а и на телото не може да му се довери....

БТВ ДАЛИ ПРИМЕТУВАТЕ КОЛКУ МЛАДИ ТАЛЕНТИ СМЕ НАПРАВИЛЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНА И ПОЛ ,ДВЕ??КОЛКУ НАШИТЕ РЕЗЕРВИ И МЛАДИЧИ СЕ НЕКОЛКУ ЛЕВЕЛА ОД НИВНИТЕ ВРСНИЦИ?
СПОРЕДТЕ СО БИЛО КОЈ КЛУБ...:helou:

Тендонитис има, нешто ко хронична повреда и се влече на специјалисти често, ама наводно се е ок сега и веќе недела дена тренира па веројатно за 2-3 недели ќе е спремен :)

Среќа што натпреварот со Болтон е на домашен терен, зашто со ваква крш одбрана на гостински терен ќе беше многу тешко да се земат 3 поени.

Tуку не знам што сте запнале за Харгрејвс, стварно очекувате нешто од него? Нема 2 години асално заиграно фудбал и во последни 7 - 8 кола не знам од колку голема корист би бил. Добро е да се вратат Парк и Андерсон, за да го раздвижат малце средниот ред.

А за ждрепката нешто ми вика дека ќе се падне Реал, иако секако најлесен противник е Шалке, а не е лошо и Тотенхем да се падне, барем нема тајни меѓу двата тима :)

In the test draw, conducted this morning in Switzerland, the Reds drew Tottenham.

Победникот игра против победникот од Интер - Шалке :)

Задоволен сум од ждрепката, особени и кога се извлече полуфиналето :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom