Барам / Имам потреба од...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Па немам пари за да да го разработам ако сакаш дај мсн ке се договориме да ти го продам или пак заедно да го работиме?
Не,не,не,не сме се разбрале,не сакам да го купам туку само онака си прашав.:wink:

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Темплејтот е готов има ли некој што би ми помогнал да се докодира?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Што треба да се декодира? Телефоните обично ги декодираме, а тоа ти што бараш го кодираме. Или имаш испреплетен код, па наша задача е да го откриеме кодот што се крие :pos2:

Шала на страна, што ти треба поточно? Од темплејтот дизајнот само во хтмл и цсс, или сакаш и програмирање, целосно да ти го направи некој сајтот за што и да е? Гледам дугачко се молиш и никако да завршиш работа, ниту па кажуваш детали јавно...

Г

Грејвдигер

Гостин
Кодирање, момче, кодирање. :icon_lol:
За како да го изрежиш и искодираш може да прочиташ тука (имаш повеќе туторијали, бирај кој најмногу ти одговара), а за тоа што ти сакаш беспари некој да ти кодира нема да најдеш.

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Што треба да се декодира? Телефоните обично ги декодираме, а тоа ти што бараш го кодираме. Или имаш испреплетен код, па наша задача е да го откриеме кодот што се крие :pos2:

Шала на страна, што ти треба поточно? Од темплејтот дизајнот само во хтмл и цсс, или сакаш и програмирање, целосно да ти го направи некој сајтот за што и да е? Гледам дугачко се молиш и никако да завршиш работа, ниту па кажуваш детали јавно...
Вака сега,
Веб страната се работи за Хостинг Компанија!
Дизајнот е направен во Photoshop.
Треба да се кодира следнава работа.
1.Кога ке се помине со маусот врз некоја слика да свети.
2.Да има некој си песна во позадина(да не се мења кога ќе се скока од линк на линк)
3.Дизајнот е во стил на оперативен систем и треба да се отвараат прозорци (готови се тие слики)
4.Ми треба ваша помош :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
За без пари претпоставувам, така? Не верувам да најдеш некој ентузијаст што би ти помогнал. Едина опција ти е близок другар што знае, па он да ти заврши услуга. Башка како што си го претставив во глава со сите твои ефекти, не е ни малце работа:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Вака сега,
Веб страната се работи за Хостинг Компанија!
Дизајнот е направен во Photoshop.
Треба да се кодира следнава работа.
1.Кога ке се помине со маусот врз некоја слика да свети.
2.Да има некој си песна во позадина(да не се мења кога ќе се скока од линк на линк)
3.Дизајнот е во стил на оперативен систем и треба да се отвараат прозорци (готови се тие слики)
4.Ми треба ваша помош :)
Помош/асистенција е кога нешо не знаеш па да ти помогнеме ти да си го напраиш. Едино мали корегирања да сме вољни да направиме за тебе ние лично.
Тебе ти треба работа, обилна. Не помош.
Работа ако е за пари - ќе најдеш кој да ти ја среди.
Бесплатно ништо не е.

Ако е ти да си ја направиш сам, и бараш туториали, кажи со време, пошо од темава абер нема ко шо глеам.

Член од
4 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Веб проект!

Во потрага сум по Веб програмери (php, mysql) и веб дизајнери (html,css,js,photoshop)
Да основаме еден добар веб проект (сајт)!!
Потребно од вас е :
-Веб програмирањето и дизајнирањето!
-Идејата (за проектот)

Контактирајте ме на : info@mayoke.net за повеќе информаци!
:wink:

Г

Грејвдигер

Гостин
Во потрага сум по Веб програмери (php, mysql) и веб дизајнери (html,css,js,photoshop)
Потребно од вас е :
-Идејата (за проектот)

Добро ќе беше да имавме идеја за некаков проект... а и да имавме, сигурно сами ќе си ја реализиравме :) Тука повеќе кошта идејата, отколку програмирањето.

Со среќа, се надевам дека ќе пронајдеш добри соработници.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
потребен ми е некаков конвертер што ќе може да ги менува сликите од RGB во Grayscale. во фотошоп тоа треба да се прави една слика по една, а мене ме интересира дали има некаков конвертер кај што ќе му зададам повеќе слики и да ми ги врати во Grayscale. ова ми е потребно поради изработка на една книга па има и многу слики во неа.

на интернет исто така погледнав и најдов online конвертери, но и кај нив процедурата оди една по една. повеќе ми треба да прикачам повеќе и да ми ги врати променети назад.
:)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Потребно од вас е :
-Идејата (за проектот)

Наша ќе е идејата, веб програмирањето и дизајнирањето.

А што ќе е твое? Парите за хост и домен? Или морална поддршка?

Член од
24 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Ми требаат тим за работа на хостингот. contact@tvojhost.info
Ништо не е тешка работата. За повеќе информации контактирајте не на маилот.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми требаат тим за работа на хостингот. contact@tvojhost.info
Ништо не е тешка работата. За повеќе информации контактирајте не на маилот.
Шо ќе работат? Не е тешка работата? Ваљда нема амали да бидат?
Мислам дека треба да постираш тука повеќе информации. Не по меил.

едит: сеа ти го разглеав хостинг сервисот
има многу подобри а воедно и бесплатни на интернет

Член од
24 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Добро, ми требаат кои ќе го промовираат хостингот. За секоја зделка добиваат процент.
П.С. Најефтино во Македонија :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Штом е реселер на UHost, за стабилноста јас ви гарантирам дека е одлична, цените на хостинзите се ок, но на домените ти се малце напумпани. Инаку за промовирање, ќе биде добро да направиш Affiliate програма, секој ќе си добие сопствен код за регистрација и ќе можете и Вие и корисникот да води статистика кој и колку сајтови се имаат регистрирано преку него и колку има заработено.

А за услугите промовирање, маркетинг и сл. се плаќа добра цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom