Барам / Имам потреба од...

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
JAS KE TI NAPRAVAM STRANA PO NAJPOVOLNA CENA SAMO DAJ SLIKI ODNOSNO MATERIJAL SO DA STAVIME I KAZI KAKO SAKAS DA IZGLEDA PA I U FLASH KE JA PRAVIME AKO SAKAS ALI POSKAPO KE BIDE INACE BUJRUM:toe:

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Важно : Потреба од веб програмер!

Потребен ми е Веб Прогармер да ми испрограмира готов темплејт направен во фотошоп!
Исто така треба да се вметне на страната музика во позадниа но кога ке се префрла на следни линкови песната да не прекинува и да не почнува одново!
Кој може да ми помогне нека каже поопширно ќе му објаснам!
Благодарам!

--ТИГАР--

Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
хехе, а што сакаш да кажеш дека тешко да се најде некој што сака да напрај услуга на кајгана?

Г

Грејвдигер

Гостин
Бараш услуга некој да ти направи за гага или сакаш некој да ти го изрежи и искодира темплејтот? За првото не верувам дека ќе најдеш, а за второто кажи цена.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве нешто шо имам праено, слично на она шо го бараш... www.rimes.com.mk

ако имаш буџет, можеме да преговараме за да го средам.

Ако немаш, можам да ти дадам некој совет како да дојдеш до решението.

--ТИГАР--

Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Вака за пари такви работи не е проблем.
Јас го имам направено цел темплејт се е готово само треба некој работи да се искодираат!

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Потребен ми е Веб Прогармер да ми испрограмира готов темплејт направен во фотошоп!
Исто така треба да се вметне на страната музика во позадниа но кога ке се префрла на следни линкови песната да не прекинува и да не почнува одново!
Кој може да ми помогне нека каже поопширно ќе му објаснам!
Благодарам!
За ова првото може да ти помогнам. Ќе си ја направиш страната во iFrame, а всушност индексот ќе ти биде само iFrame и во позадината песната, ако ме разбираш (index.html)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
yshare.org Го продавам за 200 Денари

Продавам yshare.org за 200 денари
Доменот трае до
01-Nov-2011
Кој сака нека ме контактира на приватно или на мсн
kostur_nikola@hotmail.com

Г

Грејвдигер

Гостин
Сите огласи за веб и графика нека идат во оваа тема, да не се отвара за секоја понуда нови. Значи темава не е за некој да му треба помош околку нешто, туку да испрати оглас ако има потреба од веб или графички дизајнер и девелопер, или пак да објави дека продава некој сајт.

Сите несоодветни мислења ќе бидат избришани.

Kajgana Shop

На врв Bottom