- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.843
- Поени од реакции
- 1.636
Луѓе дај кажете како да заштитам фолдер со password, еве два саати пробувам со разни програми се некои freeware срања данлоадирам што не сакаат да функционираат (не ми е прв пат да работам со програми...)
Инсталирав и една што не е бесплатна али беше комплицирана, некој сеф ми даде колку пола екран па незнам што... Плус после 5 минути ми го блокира серискиот, не е битно.
Дај кажете добра програма или начин за оваа цел.
Пробав со десен клик на фолдерот->properties->sharing->make this folder privате. И му давам пасворд кој да биде, и после пробувам пак го отвара фолдерот без мака. Ебате филмот.
Се извинувам на јазикот што го употребувам али се изнервирав, два саати се моткам.
Кажете ве молам некое едноставно мало програмче за ова.
Фала однапред. Поздрав.
Инсталирав и една што не е бесплатна али беше комплицирана, некој сеф ми даде колку пола екран па незнам што... Плус после 5 минути ми го блокира серискиот, не е битно.
Дај кажете добра програма или начин за оваа цел.
Пробав со десен клик на фолдерот->properties->sharing->make this folder privате. И му давам пасворд кој да биде, и после пробувам пак го отвара фолдерот без мака. Ебате филмот.
Се извинувам на јазикот што го употребувам али се изнервирав, два саати се моткам.
Кажете ве молам некое едноставно мало програмче за ова.
Фала однапред. Поздрав.