da imas vkupno 100 bodaКолеги да не има некој разбрано за оние што беа условно пуштени по ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ на втор колоквиум што е условот за да земеш оценка???
Имаш во либро и од нив доста се паѓаат.Да не има некој билокакви прашања по Основи на Економија?
ова ти погодуваш или професорот има така кажано???da imas vkupno 100 boda
Pa taka znam bese Strategiski Menadzment ne gledam pricina i ova da ne e taka ti na uslovno bese inace??ова ти погодуваш или професорот има така кажано???
Те молам речи дека професорот така кажал
Колку што знам не... се чекаат резултатите од прва група. Рече да ги следиме известувањата што ги поставува таа на нејзиниот блог.по англиски 1 ги има објавено крајните оценки и ако ги има каде?
Да на условно бев, 45 поени имав, за 1 прашање не бев положена ама сега на втор 80 поени извадив Дај боже да не се предомисли професорот.Pa taka znam bese Strategiski Menadzment ne gledam pricina i ova da ne e taka ti na uslovno bese inace??
Колку што знам не... се чекаат резултатите од прва група. Рече да ги следиме известувањата што ги поставува таа на нејзиниот блог.
Чекај, само за прва пак ќе ги прегледуваат или и за втора група? Јас колку што сфатив од пишаното во колеги групата, сите пак ќе бидат прегледани.
Со оглед на многуте реакции од страна на студентите во врска со бодовите од тестот по англиски јазик 1 за 1 група, Ве известувам дека во понеделник, 23.05.2011 ќе ги проверам точните одговори за тестот од 1 група и доколку навистина се појавиле проблеми со читачот, тестовите ќе бидат повторно прочитани. Во меѓувреме Ве молам за трпение, додека не го истакнам следното соопштение. Дополнителни прашања во кабинетот не се пожелни за да добијам време да ја проверам реалната состојба. Следете соопштенија.