Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Da ve prasam profesorot Kiril Postolov po ekonomika dali pusti nekoj na vtor kolkvium sto imase 44 boda

da ve prasam...DELOVNO KOMUNICIRANJE, sto treba da se uci za ispit? Nkoj sto polagal??? pozz

Требаше да се отиде до асистентката само за да се пријавиш за стручен труд, не да пријавиш тема. Вчера имало предавач.

имало предавач?па и во вторникот имаше а и во четвртокот.сигурно е ова?

имало предавач?па и во вторникот имаше а и во четвртокот.сигурно е ова?
Најсигурно. Предавала некоја 2 саата без пауза ги држела и не пуштила асистентката список:icon_lol:

А ја би некој да каже до каде стасале во среда. :)

Најсигурно. Предавала некоја 2 саата без пауза ги држела и не пуштила асистентката список:icon_lol:

А ја би некој да каже до каде стасале во среда. :)

а јас ќе ти кажам ја завршија осма тема и последните 9 страни мислам беа,се скратени

Kolegi moze nekoj da kaze so treba da se uci Organizacisko odnesuvanje za 2 kolokvium ???

Колеги, има економика скратено нешто, освен првите 10 страници од 5 тема?

И за англиски...дали оздраве професорката конечно, и дали спомнала нешто за збирката, кај да се купи и слично :)

Економика на претпријатие треба ли да се учи 7 тема?

Може некој да пише што има скратено до сега финансиски пазари и системи?? може и во порака,ама овде би било покорисно и за други што ги интересира :salut::salut:

Kolegi,nekoj da ne znae dali ima rezultati megjunarodna ekonomija???Blagodarime:):):)

Ako znae nekoj da kaze koi str ne treba da se ucat po Delovno planiranje za vtor kolokvium,ima skrateno od tema predviduvanje ama ne znam koi tocno str.

Колеги, има економика скратено нешто, освен првите 10 страници од 5 тема?

И за англиски...дали оздраве професорката конечно, и дали спомнала нешто за збирката, кај да се купи и слично :)

Prvite 10 stranici , Glava 7 i glava 11 :)) A za angliski ne znam .. :D

Знае ли некој што има скратено по монетарна економија, финасиски пазари и јавни финансии?

Почнувам да учам од денеска па да не учам нешто што не треба, да не се преучам многу :vozbud:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom