- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Ве молам ако може мислење за предметот ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ колкав е материјалот и дали е лесен за учење ??
истото и мене ме интересира, само ми требаат 2 и тоа за брзо време. Нека ми пише пп..Има некој што ја продава книгата МАТЕМАТИЧКИ МЕТОДИ (од лани истата)??? Нека ми пише пп....
во 14:00h во читална..Да не знае некој во колку саат се полага дополнителниот по Математика?
Не сум сигурен , но мислам дека продеканот за настава ( или некој од ректорат ) може да ти даде дозвола за плус кредити.4-та сум јас И морам да презапишам еден од 3-та, што значи еден од 4-та не ќе можам, па прашувам да не има некоја комбинација да ги запишам и двата
Не ви треба Анка! Само идете кај Драган или Маца на вежби и гајле немате! Од искуство ви кажувам! )Ako znae nekoj broj na Anka sto sprema statistika. Neka pise.
хахаха, така да беше, до крајот на 2ра година сите ќе имавме доволно кредити за дипломирање . сигурно е typo, без возбудиКолеги знае некој дали се точни кредитите за предметите на страната на факултетот? Точно е тоа дека финансиски менаџмент носи 80,0 кредити? :nesvest:
Ја знам дека треба да имаш НАЈМАЛКУ 240 кредити.Ако не е така...нека пише некојКолеги ме интересира дали мора да имаш најмногу до 240 кредити кога ке завршиш? Што на пример ако имаш повеке од тоа? Нема да можеш да дипломираш или? И знаете кај пишува за тоа ?
Треба да имаш најмалку 240 кредити кога ќе завршиш, 4 год по 60 кредити. Ако имаш повеќе ништо страшно, си го наполнил џебот на факултетот за некој кредит плус.. Инаку на страната на Економски пишува за ова, расчепкај таму или во водичот што го даваат на почеток на студирањето.Колеги ме интересира дали мора да имаш најмногу до 240 кредити кога ке завршиш? Што на пример ако имаш повеке од тоа? Нема да можеш да дипломираш или? И знаете кај пишува за тоа ?