Курс за мажи

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Девојки, кога би имале можност нешто да промените кај вашиот партнер, што би било тоа? Што е она што како по некој стандард го имаат сите мажи а со задоволство би го замениле со нешто друго? Би ги пратиле ли на ваков курс за мажи?

uses-for-vinegar-cleaning-your-kitchen-ga-1.jpg

Курс за мажи

Модул 1:

1. Научете како да живеете без мајка ви (2.000 часа)
2. Мојата жена не е моја мајка (350 часа)
3. Како да сфатите дека фудбалот е само спорт (500 часа)

Модул 2:

1. Немојте да бидете љубоморен на сопствените деца (50 часа)
2. Не зборувајте глупости кога жена ви има пријателки на гости (500 часа)
3. Како да го совладате синдромот на далечинското (550 часа)

+ БОНУС

4. Не уринирајте околу шољата (100 часа + пракса)
5. Како да преживеете студ без да драмите (100 часа)

Модул 3:

1. Како да испеглате маица за помалку од 2 часа (практична работа)
2. Готвење без загорување, додека таа мие садови (практична работа)

Модул 4:

1. Почетен степен: куќни апарати (приказ во живо)
- ОН .......вклучи
- ОФФ.... исклучи

И за надарени: Мојата прва супа без да претече (практична работа)

ТЕМИ ЗА ДИСКУСИЈА

Со оглед на комплексноста на темите, учествуваат најмногу 8 кандидати.

Тема:

1. Пеглање, од машина за перење до плакар... тој мистериозен процес.

2. Опасност при полнење и празнење на садови за мраз (демонстрација).

3. Ти и електрика – економски предности кога ќе повикате мајстор.

4. Последно научно откритие – готвењето и фрлањето ѓубре не предизвикуваат импотенција.

5. Иако си во брак со неа, смееш да и купиш цвеќе (разговор со психијатар).

6. Тоалет хартија – дали расте на држачот?

7. Како се спушта даската од ве-це шољата – чекор по чекор, видео презентација од Харвард.

8. Детергенти – дозирање, употреба (практичната работа се изведува на отворено).

9. Основна разлика меѓу корпа за валкани алишта и под (лабораториски експеримент).

10. Мажот како совозач – дали е генетски возможно да не коментира кога таа се паркира?

11. Комуникација: ментални вежби за разбирање, ако нешто е во фиоката не се прашува во која туку се обидуваш да го најдеш.

12. Дали шољата за кафе може да прелета сама до мијалникот? (практичниот дел го води Дејвид Коперфилд).

Па јас не би го пратила, оти според мене ова се џабе фрлени пари. Мажите не сакаат да чујат ни П од промена. :toe:

Поготово делот: Мажот како совозач. :pos: Тогаш се многу зборлести!

Да не те разочарам macedonian girl, ама јас мислам дека жените се тие кои се неодговорните и не умеат да ракуваат со апаратите и домаќинството.

Прв пример, сум бил и во машки и женски соби во интернатот, да дека беа женските собри посредени према машките, али бројот на средени и несредени машки соби беше еднаков со женските.

Факт беше дека во интернатот машкиот спрат креваше од смрдеа додека женските какаа без да се осети нешто, али собите на некои им беа катастрофа:)

За женските , апаратите се тие кои треба да бидат со едно копче “Оn - Off“ за разлика од машките кои поинаку гледаат на електричните апарати:)

Муабетот на сите ова шо го пишам е дека Машките дека не се средени е само мит. Можам дса докажам околу тоа, чист пример сум јас и тие кои ме познаваат дека готвам поубаво од мајка ми и дека сталнои ми е средена собата:))

Тапа е текстот, и сеа што курс за жените да направеме? Да ги пратеме на курс за возење виљушкар или кран?

Колку е глупо ова.

Во ЧДА е темава!

Да не те разочарам macedonian girl, ама јас мислам дека жените се тие кои се неодговорните и не умеат да ракуваат со апаратите и домаќинството.

Прв пример, сум бил и во машки и женски соби во интернатот, да дека беа женските собри посредени према машките, али бројот на средени и несредени машки соби беше еднаков со женските.

Факт беше дека во интернатот машкиот спрат креваше од смрдеа додека женските какаа без да се осети нешто, али собите на некои им беа катастрофа:)

За женските , апаратите се тие кои треба да бидат со едно копче “Оn - Off“ за разлика од машките кои поинаку гледаат на електричните апарати:)

Муабетот на сите ова шо го пишам е дека Машките дека не се средени е само мит. Можам дса докажам околу тоа, чист пример сум јас и тие кои ме познаваат дека готвам поубаво од мајка ми и дека сталнои ми е средена собата:))

Ти си машко???

Инаку, само за апаратите не се согласувам. Како што има жени што немаат врска од апарати, односно што знаат само да уклучат во штекер, така има и машки што немаат врска. Не мора секој се` да знае!
Машките ги бива за готвење, ама после нив нередот...

Ако сте знаеле дека некој ги има овие “квалитети“ зашо уопште сте се зеле со него?

Ааааааа арно ви беше коо отвори тема за процедура на земање пари од банкомат за жена и машко...а сеа бунете се тука :)

--- надополнето ---

Ако сте знаеле дека некој ги има овие “квалитети“ зашо уопште сте се зеле со него?

Темата е во ЧДА?

Секое машко ќе изреагира негативно на ова.

Да ми го кажеш ова пред мене и да си ми девојка/сопруга добиваш едно кратко и отсечно јеб*си матер :)

Девојки, кога би имале можност нешто да промените кај вашиот партнер, што би било тоа? Што е она што како по некој стандард го имаат сите мажи а со задоволство би го замениле со нешто друго? Би ги пратиле ли на ваков курс за мажи?

Lobotomija- podobro kazhi si -od shto se ustruchavash ?????
Ete toa sakate- lobotomiran mazh

Ааааааа арно ви беше коо отвори тема за процедура на земање пари од банкомат за жена и машко...а сеа бунете се тука :)

Јас бев јасна тогаш реков дека ќе отворам и тема со шега на сметка на машките, а и како прво отворив за женските, не знам што се бунат, мислат дека тие се совршени... ама за жал совршенство не постои:toe:

Јас бев јасна тогаш реков дека ќе отворам и тема со шега на сметка на машките, а и како прво отворив за женските, не знам што се бунат, мислат дека тие се совршени... ама за жал совршенство не постои:toe:

Таа е финтата,одговараше им коо се шалеа на наша сметка (а и ние се шалееме) а сега не им е право на нејна сметка некој коа се шале (спореди коментари во темата за женските и оваа тема) одма се лутат.
Ама за тава ние нема да фермаме лутковци :)

--- надополнето ---

Таа е финтата,одговараше им коо се шалеа на наша сметка (а и ние се шалееме) а сега не им е право на нејна сметка некој коа се шале (спореди коментари во темата за женските и оваа тема) одма се лутат.
Ама за тава ние нема да фермаме лутковци :)

Да ми го кажеш ова пред мене и да си ми девојка/сопруга добиваш едно кратко и отсечно јеб*си матер :)

A aрно ви беше коа се шалеете на наша сметка а?Calm down dude,It's just a joke :)

Скај, темава е интересна, ама некој не ја сфатил така! Жена ти не е амал па се` да прави. Нели вие сте попаметниот и посилен пол, бујрумте на дообука! :pos: :pos: :pos:
Не се сите мажи среќлии ко оној домазетот на Бојо Андрески. Нека ти текне на невестата колку е учена, па и мажот треба малку да се едуцира. :pos: :pos: :pos:

Скај, треба малку пошироко да перцепирате, премногу сте ограничени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom