НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.992
Поени од реакции
23.612
Стартните петорки за престојниот плеј оф се :

Исток : Двејн Вејд, Дерик Роуз, Леброн Џејмс, Амаре Стадемаер и Двајт Хауард
резерви : Рондо, Реј Ален, Пирс, Бош, Хорфорд
вајлд карти за Гарнет и Џош Смит

Немаше место за : Фелтон, Џо Џонсон, Шек, Бузер итн.

Запад : Крис Пол, Коби Брајант, Кармело Ентони, Кевин Дурант и Јао Минг !
резерви : Дерон, Вестбрук, Новицки, Грифин, Гасон и Данкан
вајлд карти за Ману и Олдриџ

Немаше место за : Руди Геј, Дејвид Вест , Стив Неш, Ерик Гордон, Емека Окафор, Одом, Зек Рендолф итн.

Горе доле според мене заслужено иако ја место Јао Данкан у сваки момент би го играл. И криво ми еза Дејвид Вест многу дечкото е фантастичен сезонава :)

Од каде овие информации за резервите ?

Воа ќе биде нешто спектакуларно бар по составите кога ќе се одржува ова точно?

Gi ima na oficijalnata strana na NBA

Директен линк ако можи да постираш би било добро. Јас како шо знам резервите ќе бидат објавени дури на 3-ти, после гласањето на тренерите.

Ќе биде интересно,само штета што нема да игра Стив Неш и Шек

Да не знаете некој зошто Тони Паркер не е повикан ??
На тие неколку утакмици што ги глеав Сан Антонио,одлично играше,башка гледам низ нетов и на секоја друга статистика има добра статистика,според мене заслужува да биде повикан за Ол-Старот :toe:

Да не знаете некој зошто Тони Паркер не е повикан ??
На тие неколку утакмици што ги глеав Сан Антонио,одлично играше,башка гледам низ нетов и на секоја друга статистика има добра статистика,според мене заслужува да биде повикан за Ол-Старот :toe:

Ќе биде интересно, со овој состав "East" треба да победи. Треба добро да го чуваат Дурант оти заебан е он :vozbud:

Директен линк ако можи да постираш би било добро. Јас како шо знам резервите ќе бидат објавени дури на 3-ти, после гласањето на тренерите.

Во право си , тие што ги напишав се предлози од НБА.ком експертите !

Иначе ја ги видов овде. Исток и Запад

На прв погелед појаки ми делуваат Истокот некако више имиња имаат али не се знае чим сите ѕвезди играат не се знае сите јаки играчи се.Јас секоја година за Запад навивам Коби таму е.За замениве не сум сигурен дека тие се тие колку што разбрав деновиве после гласањето на тренерите е :toe:
За Неш и Паркер требало место да се направи мислам дека би заслужиле да се дел од ова.

Џабе напињате Шек веќе трета година нема да игра ако не грешам. Помина неговото време, оваа сезона во која игра како прероден мислам дека ќе му е последна или претпоследна. Како играч остави длабок траг во НБА и ол стар натпреварите. Секоја година правеше свое шоу, дали за време на натпреварот или за време на пауза. Ќе има голема дупка во НБА кога ќе го нема, но не заради неговата надворешна големина туку заради тоа што го правеше/прави долу на паркетот, заради тоа што е како личност и играч.
А ако се прашувам доживотно јас би му дал 2-3 минутно шоу за време на пауза.

Роуз пред РОНДО ???? Никогаш, нема ни да го гледам скапаниот ол стар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom