Невестата! :))

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Невестава е толку дебела што за ставање кармин користи четка за варосување (кречење).

Невестата е толку дебела што кога ќе легне на плажа за останатите снемува сонце.

Невестата е толку дебела така што може да живее во две временски зони.

Невестата е толку дебела што ако скокне може да заглави.

:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
За колку Бојо ја дал ќерката? - За евро од квадрат! :) #nevesta

Не можам више ејјј :pos2:

Кои црни штикли ќе ја издржат оваа, арматура само едино, по нарачка.

Оваа нема да ја потпомогне нашата економија, оваа ќе не направи една од економски посилните држави, ако не во свет во Европа сигурно! :pos: :pos: :pos: Само не видов никаде кои фирми го шиеле фустанот, сега е вистинското време за реклама. :pos:

Оваа нема да ја потпомогне нашата економија, оваа ќе не направи една од економски посилните држави, ако не во свет во Европа сигурно! :pos: :pos: :pos: Само не видов никаде кои фирми го шиеле фустанот, сега е вистинското време за реклама. :pos:

168019_1822499919576_1152563795_2435153_8371791_n.jpg
Дрш фустанот

Овој ако практикува on top/cowboy поза со оваа, блазе си му на карлицата што ја имал :pos:

Па сигурно не била една фирма.Слушнав од извори блиски на Вртуок дека горниот дел го шиеле во Германија а долниот во Кина.Исто како авионите што ги произведуваат во повеќе фабрики само што ова е нешто мнооооогу поголемо.

168019_1822499919576_1152563795_2435153_8371791_n.jpg
Дрш фустанот

Овој ако практикува on top/cowboy поза со оваа, блазе си му на карлицата што ја имал :pos:

Ама и дилберов ептен фраер! Ем со години помал, ем физички помал... Овој додека порасне ќе дојде време за умирачка. :pos: :pos: :pos:
Инаку фустанов ми остави голем впечаток, колку (шљокици мислам дека се викаат оние крукчињата, извинете не сум по овие работи) материјал е употребен... Сега нека го распари и нека сошие по една кошула за сиромашните во државава. Тоа ќе биде нешто к`о дарување од страна на невестата. :pos: :pos: :pos:

Невестата е толку дебела па морале олтарот во црквата да го праат по нарачка .
ПС:Ххаххахх не сте нормални мајќе ми :))) :pos2:

На тие пари и ја би ја зел. Па послем швалерај :sekss:. Со тие пари ихиии

На тие пари и ја би ја зел. Па послем швалерај :sekss:. Со тие пари ихиии
а брачната обврска бе???? :sekss:
како ќе се снајдеш ТАМУ?????:kesa:

Ма не се прави шега од ова, срам ве било, дебела/слаба, не е важно, важно е невеста а со невеста не се игра. Замислете ставаат ваша слика од свадба и некој си игра на ваша сметка, стварно не чини:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom