Веб страница за сите Рокери и Металци

• Креатор на темата Креатор на темата MeTaLs_RoCkErS
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за грешката!
А вака, дали знаете модул, со кој ќе ми помогни да не се преведува страницата преку гугл транслејт, туку кога ќе кликнам на едно знаме, да се појавува јазикот што го сакам...
Оти не ми текнува како беше ова... некако се правеше... знаете на неколку страни...
Поздрав и фала за посетите и коментарите!

Metals :pos2: :pos2:

А панкери дозволено е да идат?

Шо не ја напраевте универзална Metalheads , punkers, rockers,turbo-folkers...

Oва никако да го сфатам...

Тука се споени сите металци рокери и на целиот свет! (Се надеваме дека ќе биде меѓу нас)

Или, пак, во "Календар" блок, може да се види денешната датум ...

Се пиши - ДенешниОТ датум

Добра вест, се дека за неколку дена ќе имаме нашиот форум, блог ....

Се вика ЌЕ ГО ИМАМЕ

И на крај шо сајт е ова, со два линкови од youtube, часовник, календар, и тоа е се.
Бравос, мислам дека цел ден ќе киснам на сајтот..

А како се правеше, некако да има знамиња, и кога ќе кликнам на пример на знамето (линкот) да ми ја прикажува веб страницата преведена, наместо да ми ја преведува преку гугл транслејт???.... Заборајв... :(

--- надополнето ---

Metals :pos2: :pos2:

А панкери дозволено е да идат?

Шо не ја напраевте универзална Metalheads , punkers, rockers,turbo-folkers...

Oва никако да го сфатам...

Или, пак, во "Календар" блок, може да се види денешната датум ...

Се пиши - ДенешниОТ датум

Добра вест, се дека за неколку дена ќе имаме нашиот форум, блог ....

Се вика ЌЕ ГО ИМАМЕ

И на крај шо сајт е ова, со два линкови од youtube, часовник, календар, и тоа е се.
Бравос, мислам дека цел ден ќе киснам на сајтот..
Друже наведив горе!
За тоа се виновни гугл транслејт!
Така го преведува!
И ако знај некој да ми кажи за прашањето горе би му бил преблагодарен!

Страницава вриска од мизерија. Ако више праиш нешто напрај го ко што треба.

Ај бе напраел нешто, нека му стој сеа, ја би му препорачал да напраи еден веб сајт на http:weebly.com на него ставај статии, рецензии за метал бендови, не ти треба светски сајт доста е за македонија, давај линкови за далноад, па едно друго, вака дефинитивно ништо нема на сајтот, еден саат, еден календар и два линкови од utube.

П.С. Ти напраив еден домеин, да не се мачиш да го пишиш името толкаво

Sextasy ти помага..
И во иднина НеМоЈ Да ПиШуВаШ ВаКа.. Затоа што уште на почетокот, сајтот остава лош впечаток
Исто така доколку сакаш да се рекламираш на кајгана на самиот /index мора да имаш повратен линк кон форумот ( такви се правилата )
Имаш решение со uCoz доколку не се разбираш во WP или Joomla па добро е за почетници..
А ако веќе сакаш некој да те ЧиТа Кога Ке ПиШуВаШ ВаКа , Решението ти е Http://Piczo.com/
Срдечни Поздрави.

Вака, бидеќи страницатае пресна, сега ќе ја обновам, со неколку нови јутуб линкови, а утре имате во изобилие песни... :D
Поздрав!

Да не е со вас во тимот популарниот македонски Малдини, Панче Крстевски такозвани ПОПОНЕ?! :pos:
(или он народњак беше...:music3:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom