Црнки на лицето :@

• Креатор на темата Креатор на темата Marija!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јануари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали имате црнки на лицето и како се справувате со нив?
Јас имам многу и со што не пробав да ги отстранам! :S
И дали имате искуство со козметичар или дерматолог?
Ќе ви бидам благодарна ако сакате да ми дадете некој совет!!!

Малце оф-топик.
Оние налепниците на чистење на порите од носот ги има негде низ скопјево?

Он-топик: митесери се викаат тие. Има разни лосиони за чистење на митесери по аптеките и супер-маркетите.

Ќе одиш на козметичар еднаш месечно на третман на лице кој се состои од: отварање на порите со вопазон, стискање на митесерите по што следи астроген(маска за масна кожа). Поред сето ова и дома треба да си го негуваш лицето, да го чистиш со лосион за масна и проблематична кожа и повремено да правиш пилинг.

Ќе одиш на козметичар еднаш месечно на третман на лице кој се состои од: отварање на порите со вопазон, стискање на митесерите по што следи астроген(маска за масна кожа). Поред сето ова и дома треба да си го негуваш лицето, да го чистиш со лосион за масна и проблематична кожа и повремено да правиш пилинг.

И сето ова што ке направи? Ке помогне нешто?

Помага и тоа многу.
Стварно не ми се јасни тие работи ич.Масната кожа си е масна кожа мислам колку и да ги користиш овие работи престани недела дена и пак се си се врати на старите навики.Треба само луѓето работа да си отворат и парите да си потрошат.Неможеш генетски кожата да му ја измениш со налепници и креми и таквси ствари.Можеби помага и личи на нормална убава кожа ама колку трае таа убавина?

пробајте со некој креми кај мене барем делуваше по неколку употреби

Црнки или Акни? ако се црнки (поткожни) имаше еден на форумов пиша за со чај од камилица...а ако се Акни...дерматолог..

Темава за црнки некакви а јас за масна кожа се префрлив читајки еден коментар :vozbud:добро е не се брои ова не го важете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom