Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248
Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Да. Кај срамежливие има нешто поинтересно и поскриено. Позабавни се за отварање: Р
А и неќам алфа мажјаци на кои егото не им го собира во просторијата.
хехе што не ке чуе човек од вас.... :pijan:

Ние па се натпреваруваме кој ке биде по алфа-мажјак и коа ке слушнам нешто вака.... :nesvest:

A

Auditore

Гостин
Прашај ја Калиопи, она свршува на срамежливоста на Маријанчо.
Како машко мислам дека не сакаат, според искуството што сум имал а и од другарите шо ми кажувале, првите 10 минути си им интересен, после си им беден со срамежливоста, ипак брате мушко е мушко.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Сакам и не сакам. Сакав еден кој беше срамежлив а се гледаше дека му се допаѓав и јас. Ама од што беше толку срамежлив не можеше да ме праша да ми биде дечко. И имам еден совет до срамежливите машки - Ако сакате некоја кажете и, не чекајте да замине со друг.:smir:
Ми се случувало тоа до сега.Да знам дека имам шанса или дека ме свиѓа некоја,а ништо да не превземам.Јеби га срамежлив сум кога се во прашање девојките,иаку за се друго сум опериран од срам.Полесно ми е да отидам на сред плоштад стриптиз да играм него ли на некоја да и пристапам.Уствари тоа и ми е најголемиот проблем,да го направам првиот чекор.Ако веќе тргнам иде ок,али додека се одлучам на тоа отиде возот.......

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Општо женските несакаат срамежливи машки, тоа е факт. И јас несакам срамежлив, сакам комукативни, духовити дечки.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
А сакате ли да глумат идиоти? пример да се прават глупави... како на пример да седите на кафе, и ти све што ке кажеш он како да не те слуша и само да вика “што сакаше да ми кажеш не те пратам“?

E

elena.

Гостин
Па не знам зошто, ама сакам :) Како што рече Магде погоре, поинтересни се за отварање :) Сепак кога би можела би одбрала нешто на средина..

П

Пепси_

Гостин
Општо женските несакаат срамежливи машки, тоа е факт. И јас несакам срамежлив, сакам комукативни, духовити дечки.
А што ако постои копиљ како мене кој е комуникативен духовит (секоја 2 реченица ми е на шала секако во одредена мерка и време) ама кога се у питање џенските тука никаде ме нема....устата ми се блокира не можам името да си го изговорам :kesa:
Се извинувам за оффтопикот :smir:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.532
Да бидеме искрени никој не сака срамежливи машки женски што и да е...

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Да бидеме искрени никој не сака срамежливи машки женски што и да е...
Јаја братот, мене битно ми е само да е убава....:pipi: И добро да не е ептен она глупа ама и да е ке ја научам јас шо како треба да прави да не биде глупа.....

Ние гледаме кај девојките највеке како изгледаат а тие бараат од нас многу повеке работи.... :smir:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Хммммм...... па ако може некоја златна средина тогаш супер! Иако и да е срамежлив (ама не претерано и повеќе од мене) исто супер :) Мене тоа ми се свиѓа кај дечко и сакам кога некој е потаинствен. Ако е премногу нападен тогаш е веднаш аут!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Сакам, само да не е превише срамежлив. Пошто и самата сум таква најчесто со такви некако и највише се разбирам. Може првите минути се онака тешки, ама после се развржува муабетот. Не дека се лоши и оние комуникативните :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.532
Eх сега никој... можеби на некој му одговара. Некој ако е срамежлив тоа не го прави лош.
Не викам лош, и јас сум понекогаш срамежлив...туку неинтересен, јас обично не ги заприметувам срамежливите, не намерно. Зборувам за претерано срамежливи.

Kajgana Shop

На врв Bottom