Хакерот звани v1p3r

• Креатор на темата Креатор на темата marko_d
  • Време на започнување Време на започнување
Фејсбук после 15 ќе НЕМА - Хакерот Вајпер АКА хакнувам све(МКД), се закани со хакнување на целиот свет и универзумот, Жителите на другите планети стравуваат дека ова е директна закана од планетата земја и нејзиниот лидер Вајпер од Македонија - ШАЛКЕ 04 :vozbud: , Исто така Хакерот преку неофицијани извори е близок соработник на Тајните служби КГБ и ЦИА и партнер на Викиликс, се препоставува дека индирекно е вмешан преку тајни организации и за убиството на Гоце Делчев и е органицатор на убиството на 2PAC .... Исто така се дознава дека пирамидите во Египет се под закана од хакнување и со тоа да се стави крај на древната историја на Египет и сето ова под диригенска палка на злогласниот хакер VIPER....Исто така се дознава дека пркарот го добил по долгогодишно дркање на автомобилот Dodge Viper SRT.... :vozbud:

1294672784302.jpg

ХАКЕРОТМИГОХАКНАСПЕЈСОТМЕНЕИCAPSLOOK :nesum:

Вчера се враќам дома пуштам ПЦто и јок не се пушта.Си викам што ли му е,проверувам позади дали е уклучен,го отворив се убаво исчистив си викам да го пуштам во дневна и оп ете го пали и си викам ех што му е и случајно си викам ај да видам дали ми е пун мобилниот и гледам пак празен а го оставив пред 2 саати.
Веќе потресен си одам во дневна пуштам телевизија и оп ресиверов не ми дава слика...неам дигитална.
И одам да го проверам рутерот,гледам и тој изгасен.
И погледнав надоле и го гледам продужетниот лежи и на него пишува со црн маркер hacked by v1p3r...
Еве јас јавно упатувам извинување до Ва1п3р и молба да ме остави на мира мене и мојата бела техника.

Остај пантолоните.. и гаќите ми се затресоа.. а и тоа у гаќите шти ми е ми се затресе. Тебе?

па не се плашам да не ми украде злато ? пари? И шо ќе му се ако ги украде? За ниш сака да се џекова ова она... Нека зима имам 5 фејсбуци... :pos2:

Инаку не знам колку сте информирани ама има филм со Ва1п3р.
Прегледај го приврзокот 38949

The review

:vozbud:

Kevin Mitnick

"An astonishing movie ,Вa1п3P is a real cannonball,a hardass drama that comes out blazing. Possible one of the best in this genre , recommended for every young hacker out there"

Steve Jobs

"130 GB passwords..,Jesus F...... Christ , Imovie"

Bill Gates

"So terrific IT will knock your socks off .Two big thumbs up for this powerful epic !!! "

Нема да го има во кино,Ва1пеР ги хакнал завесите...
Абе он е македонскио Бил Гејтс значи брееее да не може човек да си изгледа на раат филмче у кино од овај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom