ТВ гафови 2010

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Колку чини спанаќот ??? ШЕСТ МЕСЕЦА ... хахахахаххахахахахахха

Тие се една година напред.
Или ние сме назад за нив. :)

само шо планираах да питам со таа 2011 и ти го видех коментаро јако ти е тава напред се:pos2: ,гафовите им започнуваат уште у наслово :pos::pos::pos::pos:

Кој е портпаролот што се мачи да даде соопштение? Изгледа е глуп колку што е убав :) Или го попалила новинарката, па хормоните му го збудалеле мозокот. Гревче...

Инаку моменти од видеото се:

-“Каде се парите?“ -Јани Ма Краду Ли
-“Да, во кеш ги вратив!“ -министерица о културу
-“Па државата ќе го плате, ка! Има и да го плате. Се работе за Македонија!“ -Pensioneros Parasiticus
-“Платон сигурно за вас ја пишувал дефиницијата“ -Секуловска
-“Па ти мене ме испобуни, ми се изнавика првин, и сега...“ -гревчето
-“Некои јадат ориз, некои јадат месо, ама во просек сите јадат сарма“ -министерот Паметњаковиќ, кој заборави дека оризот е прескап, па сите ждерат зелка
-“Многу бабици, килаво дете“ -Милошоски откри дека го пораѓале многу бабици
-“Дали ќе ја повлечете?“ -“Не“ „Дали ќе си поднесете оставка?“ -“Не“ „А одговорност?“ -“Зашто?“ министерот за вообразување

Што е финтата со ружата на крај?

Ваљда некој опозиционер го праел клипов, па да се пофали... и то :)

--- надополнето ---

само шо планираах да питам со таа 2011 и ти го видех коментаро јако ти е тава напред се:pos2: ,гафовите им започнуваат уште у наслово :pos::pos::pos::pos:

Не само така беше потпишано на youtube..а да сме напред една година од сите тоа е тачно :pos:

мислам дека оваа година сител се најдобри!!!

еве го и клипот!

watch

:pos: Дефинитивно најдобри :)

ХАХАХА.

На оние од нова, ја не сум уште заинтересиран за лекои, јас сум за ракија и вино заинтересиран:pos2: урнебес е чичето.

Дефинитивно во гафови водат локалните телевизии, на тие што емитуваат програма низ целата држава некако се по стегнати во изразувањето на својот дијалект. Го гледав на сител, и после 4 до 5 минути некако досадно станува. Кумановското е закон, сите што ги анкетираат на улица се легенди, Што користите против птичји грип? Ракија или време е за времето :D нездрави се ептен

Back
На врв Bottom