Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.908
- Поени од реакции
- 23.321
Шампионатот сељо !za site ekipi samo ne za milan ( a do go uzgubite sampionot ) nisto drugo ne sakam vo svet hahah
Шампионатот сељо !za site ekipi samo ne za milan ( a do go uzgubite sampionot ) nisto drugo ne sakam vo svet hahah
Да Калјари ќе не пушти инаку нема да ги тепаме шо сакам да ве згазиме таму да ви славиме титула...sampionot vi e vo dofat mora da ni podarite 3 boda vo ova derbii vie imate sigirni bodovi protiv caglari ke ve pustat
Можеш да си го смениш никот у Бурдисоsampionot vi e vo dofat mora da ni podarite 3 boda vo ova derbii vie imate sigirni bodovi protiv caglari ke ve pustat
Последното ебаго!А таму ќе ни ја дадат титулата или последното коло?
Зашо бе ја се мислам дека кога ќе е осигурана математички тогаш ја доделуваат???Последното ебаго!
Де Роси и Перота до крај се суспенирани поради тепањето (тоа не беа фаули) против Бари баш смешноRoma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, Brighi; Taddei, Simplicio, Vucinic; Totti.
A disp: Lobont, G.Burdisso, Rosi, Castellini, Greco, Menez, Borriello. All.: Montella
Indisponibili: Méxes, Loria
Squalificati: De Rossi (3), Perrotta (3)
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Ibrahimovic.
A disp.: Amelia, Yepes, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Robinho, Cassano. All.: Allegri
Indisponibili: Jankulovski, F.Inzaghi
ова се можните стартери според миланњус. Се гледа дека Алегри сака да си ја осигура титулата уште утре бидејќи го вади најсилниот состав.
А Рома без Мексес, Де Роси и Перота... па ќе ги изгазиме ! ! !
Не би требало да се ризикува со Пато, стално после побрзо враќање од повреда уште толку побрзо и се (до)повредува, а ќе ни треба за купот Вторник за со Палермо..Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, Brighi; Taddei, Simplicio, Vucinic; Totti.
A disp: Lobont, G.Burdisso, Rosi, Castellini, Greco, Menez, Borriello. All.: Montella
Indisponibili: Méxes, Loria
Squalificati: De Rossi (3), Perrotta (3)
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Ibrahimovic.
A disp.: Amelia, Yepes, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Robinho, Cassano. All.: Allegri
Indisponibili: Jankulovski, F.Inzaghi
ова се можните стартери според миланњус. Се гледа дека Алегри сака да си ја осигура титулата уште утре бидејќи го вади најсилниот состав.
А Рома без Мексес, Де Роси и Перота... па ќе ги изгазиме ! ! !
За две недели ќе почне да биде под надзор на медицинскиот тим на Милан така да,уживајте во последните недели со него во тим,колку и да звучи дрско од моја страна.Гледам многу сте сигурни дека Мексес ќе игра кај вас, ама сепак јас ќе верувам кога навистина ќе му заврши договорот и кога ќе го видам во дрес на Милан, плус Мексес треба да се врати на терените некаде во Септември, заработи сериозна повреда на мечот со Јуве :S
Пато требаше да одмара само со Бреша а не играше и со Болоња 100% е фит.Не би требало да се ризикува со Пато, стално после побрзо враќање од повреда уште толку побрзо и се (до)повредува, а ќе ни треба за купот Вторник за со Палермо..
Подобро Робињо или Касано да стартува со Ибра. Ако па е негова воља да игра...знае дека му оди со Рома, штета што не игра мексес да се најде уште еднаш на YT