- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Ќе не даваат од 19:00 играме.Бев Австрија и Чешка :wink:
А вечер ќе не дават на телма или не?
Ќе не даваат од 19:00 играме.Бев Австрија и Чешка :wink:
А вечер ќе не дават на телма или не?
одјеби веке еднаш Амебо.palermo 2-1 napoli mesten mec sega 2-3 ke bide vo 2 poluvreme
Ќе биде многу многу тешка утакмица од едноставна причина што ние се бориме за скудето а тие за опстанок би требало да ти е јасно колку ќе биде напната утакмицава.По киксот на Наполи ако победиме ние вечер 99% скудетото е наше така да ќе одиме на победа а дали ќе стигнеме до нејзе ќе видиме во 20:45 кога ќе заврши утакмицата.Кај нас заради повреда ќе отсуствуваат Пато и Неста а Ибра е суспендиран така да составот би требало да биде Абијати,Силва,Јепес,Абате,Замброта,Гатузо,Бомел,Сидорф,Боатенг,Робињо,Касано.Вие ке тепате ли денес ? )) Ајде нешо подетално дајте за утакмицата составот и очекувањата.
Е фала ти многу. Да играше еден од Пато и Ибра ке влагав, али вака незнам... Страв ми е некако и Бреша е заебана. Сепак фала ти многу уште еднаш )Ќе биде многу многу тешка утакмица од едноставна причина што ние се бориме за скудето а тие за опстанок би требало да ти е јасно колку ќе биде напната утакмицава.По киксот на Наполи ако победиме ние вечер 99% скудетото е наше така да ќе одиме на победа а дали ќе стигнеме до нејзе ќе видиме во 20:45 кога ќе заврши утакмицата.Кај нас заради повреда ќе отсуствуваат Пато и Неста а Ибра е суспендиран така да составот би требало да биде Абијати,Силва,Јепес,Абате,Замброта,Гатузо,Бомел,Сидорф,Боатенг,Робињо,Касано.
Се пецнав ја 1000 на краснодар 1 со локомотив москва... местена била жими куроф Ја мислам да се вадам на Милан вечер со оглед на тоа дека ќе сакаат што побрзо да осигураат титула.Е фала ти многу. Да играше еден од Пато и Ибра ке влагав, али вака незнам... Страв ми е некако и Бреша е заебана. Сепак фала ти многу уште еднаш )
Туф туф, му ја протнал меѓу ноге, и готово најак у свет !...Иначе Кака не го бива веќе ..