Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
90% формацијата ќе биде:

Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Flamini, Robinho, Pato, Ibrahimovic.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не е лош составот, само Јанко убаво да го изчува Ленон во Абате не се ни сомневам па нападот ќе си го направи своето. Добро што Сидорф е во тимот да ја успори малку брзата игра на англичаните. :D

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Според играчите што се на располагање тој е составот, мене ми личи малку повеќе офанзивен со Сидорф и Боатенг плус тројца во напад.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Според играчите што се на располагање тој е составот, мене ми личи малку повеќе офанзивен со Сидорф и Боатенг плус тројца во напад.
Има нешто што треба да браниме ??

Иначе ја мислим дека капитенот вечер ќе ги реши !

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Има нешто што треба да браниме ??
Голот.:)

Не велам дека е лош составот тие се играчите само не ми е најсигурна средината со Фламини и со Сидорф до него кој во одбрана не е нешто добар. Тотенхем се добри во напад не се Бари, можи да наебиме.
Пак ќе речам овој е најдобриот состав моментално.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ па тоа е поентата, да се дадат повеќе голови од што ќе се примат, и да се примат 2, нека дадат 3 :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Иначе ја мислим дека капитенот вечер ќе ги реши !
Ќе се мотивира дополнително дека капитен ќе им залепи едно голче.:pos:
А јас мислев дека Неста ќе биде капитен...
^ па тоа е поентата, да се дадат повеќе голови од што ќе се примат, и да се примат 2, нека дадат 3 :)
Да се надеваме дека така ќе биде.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
инаку ако некој го интересира, еве што велат тарот картите на позитивецот :

прво полувреме = крадец
второ полувреме = тага
крај = порака

така да уште сега ставајте 1 во кладилница :icon_lol: (или па можеби Милан ќе ги ограби Тотенхем :))

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
инаку ако некој го интересира, еве што велат тарот картите на позитивецот :

прво полувреме = крадец
второ полувреме = тага
крај = порака

така да уште сега ставајте 1 во кладилница :icon_lol: (или па можеби Милан ќе ги ограби Тотенхем :))
Kazi mu deka mi fali :))

Inace ja bi rekol deka e vaka:
- vo prvo so gol ce im ja ukrademe prednosta sto ja imaat
- vo vtoro uste 1-2 gola i taga ce nadvladee na Lejnot
- toa ce bide poraka do site ostanati koj e milan

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Еве нешто интересно (за кого како) али ја да се прашувам не би дал 20-30миљончиња на некој што се докажал и нема што да докажува на 29години, а +тешките повреди кој ги претрпе последниве 2сезони. Доколку ги даваат стварно тие пари ја преферирам нешто младо, тазе да биде :) http://acmilan-mk.com/milan/spekulacii/554-2011-03-09-14-30-48.html

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
како ги кажуваат цифриве 20-30 милиони ко да е онака ситно.Иначе за вечер што биде нека биде ама барем да изиграме добро и да не се повреди некој наш.Очекувам победа од 3-1/2 гледајќи ги како играат овие тотнем ништо чудно и да испадне.
П.С.Курајбер имаш респект за аватарот:pipi:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
90% формацијата ќе биде:

Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Flamini, Robinho, Pato, Ibrahimovic.
Па тие се, нема кој други... може само Меркел место Боатенг, не веруем дека ќе го стават Боатенг уште од прва минута, до вчера беше неизвесен дали ќе игра или не.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Викаат ова е официјало
Tottenham (4-4-1-1), All. Redknapp: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Modric, Pieenar, Van der Vaart, Crouch.

Milan (4-3-1-2), All. Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Boateng, Seedorf, Flamini, Robinho, Pato, Ibrahimovic

Ќе биде тешко ама идеме јако и ако го сопреме ленон,а подоцна(ако влезе) Бејл тогаш би требало да се надеваме барем на минимална победа која не носи на продолжетоци

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ај со среќа нека ни е вечер па што биде нека биде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom