Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Мене ми е да не се здиват пак ко со Интер зашо само така знаат ама ако продолжат ко последниве 2 кола наши се :)
А со Интер незнам што толку здивеа, едино што имаа премногу среќа да победат, али па на нас како фанови на Милан тогаш тоа ни одговараше .. Не глеам искрено како Јувентус би го победил овој Милан моментално и со таа нивна лоша форма, значи најмногу со нерешен резултат ако искочат од утакмицава. Искрено ги гледав неколку пати изминатиов месец, Красич е прелош, Аквилани исто значи само малку помалце среќа да имаат Јувентус од прошливе утакмици и се би било добро според мене.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
Сака некој кладба на аватарче недела дена?:smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Можниот состав за утре
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski; Gattuso, Van Bommel, Boateng; Robinho; Cassano, Ibrahimovic.
A disposizione: Amelia, Oddo, Yepes, Emanuelson, Flamini, Seedorf, Pato. All.: Allegri
Се е ОК само што мора и Пато да биде во стартните 11 :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Се е ОК само што мора и Пато да биде во стартните 11 :)
го одмара за со Тотенхем, иако би имало повеќе логика Пато да игра место Ибра (веќе ако треба некого да одмара). Инаку Алегри изјави дека најдобара позиција за Боатенг е позади напаѓачите затоа што сеуште не бил доволно зрел за да игра во средината, па ќе видиме дали ќе стартува он или некој друг (Фламини, Меркел, Емануелсон или Сидорф)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
ќе се прај собир за утакмицава со Јуве ??

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Абе точно е ова што го објавија од ретардираниов Фан Клуб дека Раиола отишол до Бразил пак да проба да ги договори Гансо и Марселињо, има некој линк или инфо?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Абе точно е ова што го објавија од ретардираниов Фан Клуб дека Раиола отишол до Бразил пак да проба да ги договори Гансо и Марселињо, има некој линк или инфо?
Марселињо мислим дека е потпишан више !

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Дечки изгледа Вдв и Бејл се спремни за со Милан
Има некој инфо. за ова или лага е

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ф

Фил Ајви

Гостин
После победата без никаква игра со два шута кон голот мислам дека ја немаат таа среќа да ни скинат бодови утре, очигледно е кој е фаворит на хартија но ај дека дерби е па да кажеме дека сите можности се во игра, нели како надрогирани играат против јаките, нас не добија со два шута - два гола, против Интер не излегоа од половина цело второ полувреме за да Ето на крај им ја подари победата.

Според мене Робињо треба да одмори а да се бапне Боатенг позади Ибра и Пато, со деструктивното трио Гатузо - Бан Бомел - Фламини, а Јанко и оваа да ја изигра на ниво после мирни сме што се однесува до неговиот допринос за тимот.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Интервју со Алегри:
Што мислите за изјавата дадена од г. Морати дека интер има повеќе навивачи од МИЛАН во Милано?
-Вицовите се смешни... хахахахах

повикани за утрешниот натпревар со губентус
Голмани: Abbiati, Amelia, Roma
Одбрана: Abate, Didac Vila, Jankulovski, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Silva, Yeper
Средина: Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf, M v Bommel
Напад: Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Ај со среќе и се надевам на 3бода

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
После победата без никаква игра со два шута кон голот мислам дека ја немаат таа среќа да ни скинат бодови утре, очигледно е кој е фаворит на хартија но ај дека дерби е па да кажеме дека сите можности се во игра, нели како надрогирани играат против јаките, нас не добија со два шута - два гола, против Интер не излегоа од половина цело второ полувреме за да Ето на крај им ја подари победата.

Според мене Робињо треба да одмори а да се бапне Боатенг позади Ибра и Пато, со деструктивното трио Гатузо - Бан Бомел - Фламини, а Јанко и оваа да ја изигра на ниво после мирни сме што се однесува до неговиот допринос за тимот.
Јас мислам дека не треба да се ризикува со Ибра од почеток. Нека игра Касано. Ни треба Ибра за против Тотенхем фит и одморен.

Kajgana Shop

На врв Bottom