Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
4 натпревари е казнет, а не 5
И еден ради жолти картони, значи нема да игра 5 меча !

Иначе ја све мислим дека по потпишувањето на Емануелсон, Ван Бомел и Касано кои неможат да играат у ЛШ, и Виља кого не го ни пријавија, нашиве газди пред време се одкажаја од ЛШ.

Дај боже да сум криво и да запнат сеа и да ги изгазат гомнава енглески !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
@ Курајбер :)
У англија не пишале Milanimal :mad:
Стварно да ги згазат сеа и да ги заќутат би било топ ,ама ослабени сме доста.. тоа е лошото,во најлош момент. И јас мислам како Марли,оваа година од старт се иде на Сериа А,мада и немаме многу силен тим за далје во Лш . то е то .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Само да ги изгазиме педерчињава англиски па после и од Копенхаген да изгубиме 10-0 вкупно нема да ми биде криво !

--- надополнето ---

Ништо од продавањето на Пато во блиска иднина !

Знае кј бцка малиот ! :pos:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Алегри изјавил дека сега ќе го видиме Пато во најдобро светло идело негово време влегувал во форма,дај боже да е така да влезе во форма на Наполи некое голче како по навика :) и после за со Тотенхем да игра добро заедно со Ибра и Робињо позади нив Амброзини и Боатенг да се вратат и Фламини со нив ќе биде добро.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Алегри изјавил дека сега ќе го видиме Пато во најдобро светло идело негово време влегувал во форма,дај боже да е така да влезе во форма на Наполи некое голче како по навика :) и после за со Тотенхем да игра добро заедно со Ибра и Робињо позади нив Амброзини и Боатенг да се вратат и Фламини со нив ќе биде добро.
Амброзини мислам дека е повреден на подолго време...или грешам?

Можда ке игра Страсер или па нз кој,ептен сме тенки!

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Само да ги изгазиме педерчињава англиски па после и од Копенхаген да изгубиме 10-0 вкупно нема да ми биде криво !

--- надополнето ---

Ништо од продавањето на Пато во блиска иднина !

Знае кј бцка малиот ! :pos:

Опаааааааааа
хаха
добар избор:pos2:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Амброзини мислам дека е повреден на подолго време...или грешам?

Можда ке игра Страсер или па нз кој,ептен сме тенки!
Во средина со Боатенг,Силва Страсер ке бидеме топ .тројца тркачи двајца копачи и тројцата знаат да дадат топка

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Во средина со Боатенг,Силва Страсер ке бидеме топ .тројца тркачи двајца копачи и тројцата знаат да дадат топка
Силва средина again? :raz: Видовме што им направи Ленон на Неста и Јепес :kesa: спори се двајцата како последни мора да игра Силва назад да се добие на брзина иначе јадовме пак гол од контра :toe: мое мислење :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Силва средина? Страсер? тешко... А и оној Страсер мислим дека уште е повреден, а и да не е тешко да игра на таков натпревар, попрво Меркел би го ставил во игра него него...
Боатенг, Фламини и Сидорф мислим дека ќе биде средниот ред, ама има време... треба првин да мислимо на Наполи! Од дамна го немале осетено вкусот на поразот, па треба да се потрудимо да го овозможимо тоа :icon_lol:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Меркел денеска полни 19 години,па ајде младичу нека ти е среќен роденденот многу успеси со Милан!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ах порасна малиов... сеа може и ќе добие минутажа против Тотенхем :icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Не биди буљаш бе,честитај роденден како што е редот :) :pos:

И баш ме занима што средина ке извадиме вс Тотенхем :)
Не се чеституе роденден на секој бе, ептен да е некој играч што придонел доста за клубот (Амбросини, Сидорф, Гатузо, Пипо, Неста) може туе да се протне и Јанко , или ако ми е меѓу омилените (Силва, и сеа Робињо од коа почна да го цунува дресот)... :) Другите има време, нека почекаат...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Што би било добро летово Силвио да ја стави ќерка му за заменик па да се офајдиме малце...малата сигурно како и секоја жена е по трошењето на пари па ништо чудно да донесе 3-4 звучни имиња :helou: <3 Barbara.

Kajgana Shop

На врв Bottom