- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
На тешки дроги се овие наполетанкиве,појше од нив се плашам него од комшикиве,поготово утре ако кикснат комшикиве.... овај кавани мислам дека ја стигна дваесетката...
Се кладам дека нашиов Тицијано кога ја ебе жена му не доживеал таков осечај како на утакмиците со Милан .....ТИЦИАНО КРУДЕЛИ ДРАГИ ГЛЕДАЧИ ! ! !
и мене ме интересира ова :icon_biggПС. Некој скорот на добиени/изгубени натпревари да го најде со Бонера :nesum: во/надвор од составот
секое коло станува наредно но никако да се случи играат одлично штом тепаа кај Рома во гости..дома се јаки можат да го тепаат секој (освен нас )ќе видиме до крај како ќе биде очекувам да бидат вака горе на табелата ако играат вака.Овој Наполи од наредно коло ќе почне па паѓа а?
Ако го напраи ова јас се откажуем од одма од Алегри ....За со Тотенхем се враќа Абате и Алегри изјави дека има можност Силва да игра во средината во друштво со Гатузо и Фламини/Меркел а централни дефанзивци логично би биле Неста--Јепес.
Абе нема да е лошо и вака. Ќе покрива заедно со Неста и Јепес назад. Пред него Гатузо и Фламини/Меркел а напред Сидорф нека си игра порелаксирано без многу обврски во одбранатаАко го напраи ова јас се откажуем од одма од Алегри ....
Вака Сидорф не ме изненадил па мислам последен пат беше кога го постигна голот против МанЈу .
може ли една слика да ставите од бакнежите на антонио-фантантонио