- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
:pos2:
Фала,чао пријатно
Фала,чао пријатно
Брат според мене Меркел беше Флоп,дајте линк некој бас сакам да видам.....значи креативна средина добиена утакмица,Сидорф за жал може да игра само едно полувреме,па Макс нека бира дали прво или второ,одма на почетокот на второ почна неговото стандардно мрсење муда.Рутинирано и лагано секоја чест за играта самба се играше денес
Меркел денеска многу добар, топ. Малиот за годините ја има дрскоства, long, short pass ја би го остаил прв тим и со Тотенхем.
Ајде Умрентус завршете си ја работата утре
Зошто е Меркел флоп?Брат според мене Меркел беше Флоп,дајте линк некој бас сакам да видам.....значи креативна средина добиена утакмица,Сидорф за жал може да игра само едно полувреме,па Макс нека бира дали прво или второ,одма на почетокот на второ почна неговото стандардно мрсење муда.
Не се сложувам со ова, Меркел одигра супер натпревар, не може да очекуваш од него да биде најдобар и да се истакнува најмногу од сите, можеби да постигнеше гол а имаше одлична шанса, ќе имаше поинакво мислење.Брат според мене Меркел беше Флоп,дајте линк некој бас сакам да видам.....значи креативна средина добиена утакмица,Сидорф за жал може да игра само едно полувреме,па Макс нека бира дали прво или второ,одма на почетокот на второ почна неговото стандардно мрсење муда.
Фламини гарант ке игра,нема кој друг.Ова е тој Милан!... бушииии!
Касано најдобар! мило ми е што даде гол... и за Сидорф!
Одлично изигравмо, сакав петарда да пукнемо ама тоа е, и ова не е лошо, штета само сеа со Тотенхем што ќе немаат право на настап Касано и Бомел... појма неам како ќе ја склопи Алегри средината... Фламини ја не би го пуштил =\