Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
А бил а не бил.. овој трансфер ништо не мења и така одбранава не е лошо да се закрпи уште малце , не ќе игра 1 тим .. :)

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Ништо страшно Легортаље ако го земеме ипак се работи за договор на 6 месеци .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Трансферите беа на барање на Алегри, а мислам дека истото се однесува и со Легротаље. Според мене, логиката кај овој трансфер(ако воопшто ја има :)) е поради повредата на Неста и утепаниот среден ред, односно Алегри планира почесто Т.Силва да го игра во средината, па назад да има повеќе опции (Јепес,Сократис,Бонера,Легротаље)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ja се уплашив вчера. Прочитав дека ќе потпишел двегодишен договор, ама днска пишуваше официјално до Јуни.
Супер може да се најде до крај на сезона, а ќе може и у ЛШ да се пријави, така да ништо страшно !

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
Све земавте веќе... И што треба, и што не треба :) Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки :)

Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?
Ибра е позајмен со можност да се откупи со 24м евра, а Робињо е купен со 18м евра.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Све земавте веќе... И што треба, и што не треба :) Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки :)

Робињо не е позајмен... потпиша 4 годишен договор за 16 или 18 милиони.
А Ибра е земен за 24 милиони на 3 рати.

--- надополнето ---

Mak.Tigar ти пишал во исто време. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

За болдот:
Ибра оваа сезона е на позајмицаи на лето мора да се откупи за сума од 24 м. кои ќе се плаќаат три сезони почнувајќи од наредната. Значи оваа сезона игра така :)
За Робињо, сумата мислам дека беше 15м. и мислам дека е купен шо значи Ибра е на позајмица оваа сезона :helou:

Едит:Мак тигар и Абба пишале пред мене :)

P

PewDiePie

Гостин

Робињо е целосно откупен а Ибра позајмица со услов да биде откупен на крај на сезона за 24 милиони на 3 рати/

Едит:Мак Тигар,Абда и Кико пишале. :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
Машала хорски одговарање :)

Фала на инфо... : )

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Бетер сте од Сити сеа.:)
Место на некој млад да му дадете шанса во првиот тим вие Легротаље ми го зимате.:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Чим е земен за до лето тогаш е супер како што имаме 13 повредени ќе се најде овој ...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ако ништо друго барем Макс ќе има поголем избор на играчи :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom