Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
А бил а не бил.. овој трансфер ништо не мења и така одбранава не е лошо да се закрпи уште малце , не ќе игра 1 тим ..
Ибра е позајмен со можност да се откупи со 24м евра, а Робињо е купен со 18м евра.Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?
Робињо не е позајмен... потпиша 4 годишен договор за 16 или 18 милиони.Све земавте веќе... И што треба, и што не треба Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки
Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?
За болдот:Све земавте веќе... И што треба, и што не треба Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки
Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?
Робињо е целосно откупен а Ибра позајмица со услов да биде откупен на крај на сезона за 24 милиони на 3 рати/Све земавте веќе... И што треба, и што не треба Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки