Ако гледаме така на фудбалот тогаш кој ќе ги сопре Ибра,Пато,Робињо,Боатенг ???А Ленон кој ќе го застани?
NOBODY!Ако гледаме така на фудбалот тогаш кој ќе ги сопре Ибра,Пато,Робињо,Боатенг ???
Мексес = Звер.Нека си ја побуричка косата вечерва и утре со лесно нека ги помини прегледите
Едит: Ете ја волчицата на 3 бода зад нас и натпревар повеќе. Утре едноставно МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ !
Ние во Битола не ви ги фаќаме скопските програми поради лоши временски услови . Затоа незнам како изигра Мексес, ама пошо ти пишуваш дека е еднаков на ѕвер... сигурно супер изиграл . Ќе ги акнам овие од кабелската ако немам ни утре програма барем Милан да го гледам, а и нетот ми е сјебан уште од сега :/.Мексес = Звер.
Јас ко што памтам, Емануелсон почна како лев бек, но после тоа го прекомандуваа во лево крило. Така да не гледам никаков проблем пак да се врати на лев бек.:helou:Не е лев бек Емануелсон класично лево крило,лев бек у Ајакс игра Анита ги имам гледано многу пати.Може ќе направите со него како Реал со Марсело
Сасуке, абе кажите линк од каде се ги копате информацииве.Лев бек,лево крило еве видете ги Бејл и Коентрао,мислите боље ќе изиграат од дечково во одбрана ? Не,а во напад гледаме дека е одличен како нив.Така да ич не ми чуе,Антонини ќе дреме на клупа и hopefully Зиглер ќе си ебе мајката во Лацио или Јуве.
П.С. Можно е Галијани да испука уште еднаш до крај на преоден рок,со него ништо не се знае.
А можеби се прај место за наследник на Амбрузини.^ ја мислам дека ќе испука, овој е донесен за да му се удоволи на Алегри за таа mezz'alla позиција за која го бараше Лазари и да се остави простор за ако не успее да донеесе прав бек овој да игра. Иначе вака ко што е нема некоје голем подобрување, освен у тоа дека Антонини ќе се макне од пред очи.
Освен ако магично не се трансформира Абате во Серхио Рамос, а овој во Марсело па да се избалансира некако- наебавме другари, ова е многу офанзива бековска комбинација.
Видете што пишува на Википедија за него
“When Marco van Basten took over as club coach in 2008–09, Emanuelson began on the left back position. But later, after numerous of disappointing matches and bad defending, Emanuelson was placed as left midfielder or left winger, letting him focus more on attacking play than defensive’’
Значи ако знаеме дека Википедија е слободна инцеклопедија, кај што малтене мајка за син пишува и тоа се најубаво, а овој таму е посочен како лош дефанзивец вие размислете сеа..
како и да
Емануелсон(со скршена нога) >>>>> Антонини (здрав и прав)