Кајгана избира најдобри филмови за 2010 година!

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар филм за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    199
  • Гласањето е завршено на .

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.767
Поени од реакции
18.522
Оваа година беше релативно солидна во поглед на квалитетни филмови, сепак доста подобра од лани. Според тоа, дајте ги вашите гласови и да видиме кои филмови ви оставија најмногу впечаток.

P.S. Изборот на филмови е направен со цел да има од се по нешто, што не значи дека ако некој филм не ви се допаднал не смее да биде во листата. Мора да има избор за сите (различни вкусови и слично).

P.P.S Некои од филмовите не се сеуште излезени така да гласањето ќе трае малце подолго(кога повеќето ќе ни бидат достапни). Затоа листата е правена со цел да може да се гласа за сите филмови што наскоро ќе се појават и сте ги гледале.

Оваа година беше релативно солидна во поглед на квалитетни филмови, сепак доста подобра од лани. Според тоа, дајте ги вашите гласови и да видиме кои филмови ви оставија најмногу впечаток.

P.S. Изборот на филмови е направен со цел да има од се по нешто, што не значи дека ако некој филм не ви се допаднал не смее да биде во листата. Мора да има избор за сите (различни вкусови и слично).

P.P.S Некои од филмовите не се сеуште излезени така да гласањето ќе трае малце подолго(кога повеќето ќе ни бидат достапни). Затоа листата е правена со цел да може да се гласа за сите филмови што наскоро ќе се појават и сте ги гледале.

Каде е листата? :)
И стави го Mr.Nobody ќе го заборавев, иако пишува 2009 оваа година е прикажан.

Каде е листата? :)
И стави го Mr.Nobody ќе го заборавев, иако пишува 2009 оваа година е прикажан.

Гледајте колку се, ги пишував 2 минути

Nobody го забораив, а и не можам сеа изгледа, стави го ти.

Ќе гласам за Black Swan иако филмот го немам гледано.Но,деновиве ќе го гледам и се надевам дека ќе ги оправда моите очекувања.
Плус гледам некои филмаџии го фалат ептен,така да нема шанси да е промашај :)

Iosono, ако може некако да се лимитра изборот на 3 гласа? бидејќи таква опција не видов :(

П.С. Слободно уфрли уште некој по твој избор.

Ептен голема е листава, плус и мистер ноубади ако се стави нема да можам да гласам

Black Swan ftw. Иако сакав за повеќе да можев да гласам.:( Исто многу пријатно бев изненаден од Toy Story 3, еден од најдобрите анимирани воопшто. И секако Inception, без оглед на тоа колку прашина крена, беше во еден од најдобрите годинава.

Iosono, ако може некако да се лимитра изборот на 3 гласа? бидејќи таква опција не видов :(

П.С. Слободно уфрли уште некој по твој избор.
Изгледа не може тоа. Го заменив The Secret In Their Eyes со Mr.Nobody, пошто аргентинскиот доби Оскар оваа година така да од минатата година е.

Гласав за Inception, иако тешка ми беше одлуката меѓу него и Шатер Ајленд. :) Не знам највеќе ме привлекоа, ми задржаа внимание и потоа беа предмет на дискусии уште долго време... Гласав за Inception поради темата за соновите, иначе подеднакво ги сакам и двата филма.

Ептен голема е листава, плус и мистер ноубади ако се стави нема да можам да гласам
Ставен е :)
Листата нека е голема, подобро така отколку откако ќе гласаат повеќето, да додаваме филм.

Ставен е :)
Листата нека е голема, подобро така отколку откако ќе гласаат повеќето, да додаваме филм.

Токму така, затоа е голема. Сакав да вметнам по нешто за сите, знаев дека некој после ќе биде незадоволен за некој филм што него му фатил око а го нема во листата и ќе мрчи :) мораше малце и на квантитет да се иде :)

Може са се додаде Despicable Me ? Најдобар е од сите анимирани годинава, барем за мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom