Остај го бе нека си мисли дека знае да хакира.Јас незнам ама не се правам дека знамХакни ми се Вајпер, само немој Кајганата и чешмата за вода, оти после ќе неможам да пијам вода хахахаахахахха
Брат за она тој шо го напиша, мислам дека и Гоце Делчев (Бог да го прости) да го станиш сега , ќе му се смееОстај го бе нека си мисли дека знае да хакира.Јас незнам ама не се правам дека знам
Па баш тоа и ми беше зборот.Брат за она тој шо го напиша, мислам дека и Гоце Делчев (Бог да го прости) да го станиш сега , ќе му се смее
И ти ова го нарекуваш хакирање?Gleam po4na lugeto da zboruvat mn a usfari ne znat niso
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
Raboti U brzina za 1 min prai kontrolira nad 137.000 passwordi
ova e samo po4etok na igrata Skoro cela Skopje Ke Bide pod Nasa Kontrola
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje
Hacking is not a crime by v1p3r
Немој бе староседелецу ... не повредуваш... иначе,ако не постои македонска држава ни јазик,кажи ми што ти пишува на државјљанството или пасошот?Косово или Р.Македонија?So Im E filmot Na Lugevo zboruvat u moje ime bez da znam ja i u cs vleguvat so moj nik v1p3r a ja ne ni igram cs :O
Nemat Druga rabota slusale neso v1p3r i taka mislat deka se so se leta se jade....!!!
Najdele msn neso fb i jasum v1p3r a da gi prasuvas neso nema da znat da odgovarat
Porano so Drugarite od SH.H.G Imafme Forum : Staivme Tema Prezantiraj se : Goran Says: Zdr Jasum Goran od Sk Iam 17 God i dole pisuva Kako Se Hakira Msn Brat hahahahhah kakov pamet imat lugevo.
Na Tie So Zboruvat u moje ime bez da znam ja da im ebam se so im se krstat doma
gazi sve kauri gazi makedonska nacia koja ne postoj nema ni drzava ni azbuka ni niso
Колку пари бараш да најдиш пасворд од еден профил? :pos2:Gleam po4na lugeto da zboruvat mn a usfari ne znat niso
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje
Што бе си го заборави пасвордот од фејсбук?хаха.Колку пари бараш да најдиш пасворд од еден профил? :pos2:
извини а ти мислиш дека ќе го контролираш Скопје преку фб?:raz:Gleam po4na lugeto da zboruvat mn a usfari ne znat niso
Немој бе Вајпер не им ги сечи не се криви луѓето...So Im E filmot Na Lugevo zboruvat u moje ime bez da znam ja i u cs vleguvat so moj nik v1p3r a ja ne ni igram cs :O
Nemat Druga rabota slusale neso v1p3r i taka mislat deka se so se leta se jade....!!!
Najdele msn neso fb i jasum v1p3r a da gi prasuvas neso nema da znat da odgovarat
Porano so Drugarite od SH.H.G Imafme Forum : Staivme Tema Prezantiraj se : Goran Says: Zdr Jasum Goran od Sk Iam 17 God i dole pisuva Kako Se Hakira Msn Brat hahahahhah kakov pamet imat lugevo.
Na Tie So Zboruvat u moje ime bez da znam ja da im ebam se so im se krstat doma
gazi sve kauri gazi makedonska nacia koja ne postoj nema ni drzava ni azbuka ni niso
Така е другар јас со тебе сум,ќе ти бидам поданик заедно ќе царуваме со светот,јас ќе бидам Наполеон ти ќе бидеш Клеопатра,Јас Аладин ти Јасмин,ќе царуваме со вселената.Јас ќе бидам David Tennant а ти Billie Piper, во мојот тардис ќе патуваме ќе ти покажам...ahhahahahahh Light Bringer Bolje Albanec Ne Kaursko Pleme Koja Nacia Pisuvat da ja ebat negovata sestra osem Makedoncite
hahahahhahahahah Ako Jas Sum Dete Togas Vas ve Iam Igra4kii hahahhahahh Tisina Neam Vreme Da se zamaram so vas.
Jas Nesum Ni Za kosovo ni za makedonia Dvete Se ista gomna