Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Хакни ми се Вајпер, само немој Кајганата и чешмата за вода, оти после ќе неможам да пијам вода хахахаахахахха :vozbud:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Хакни ми се Вајпер, само немој Кајганата и чешмата за вода, оти после ќе неможам да пијам вода хахахаахахахха :vozbud:
Остај го бе нека си мисли дека знае да хакира.Јас незнам ама не се правам дека знам

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Остај го бе нека си мисли дека знае да хакира.Јас незнам ама не се правам дека знам
Брат за она тој шо го напиша, мислам дека и Гоце Делчев (Бог да го прости) да го станиш сега , ќе му се смее :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бе дете оди прави нешто конструктивно, не нешто што кога тогаш ќе ти донесе забрана да седнеш пред компјутер.

Г

Грејвдигер

Гостин
Gleam po4na lugeto da zboruvat mn a usfari ne znat niso
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
Raboti U brzina za 1 min prai kontrolira nad 137.000 passwordi
ova e samo po4etok na igrata Skoro cela Skopje Ke Bide pod Nasa Kontrola
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje :)
Hacking is not a crime by v1p3r
И ти ова го нарекуваш хакирање? :drk:

Член од
8 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
So Im E filmot Na Lugevo zboruvat u moje ime bez da znam ja i u cs vleguvat so moj nik v1p3r a ja ne ni igram cs :O
Nemat Druga rabota slusale neso v1p3r i taka mislat deka se so se leta se jade....!!!
Najdele msn neso fb i jasum v1p3r a da gi prasuvas neso nema da znat da odgovarat :mad:
Porano so Drugarite od SH.H.G Imafme Forum : Staivme Tema Prezantiraj se : Goran Says: Zdr Jasum Goran od Sk Iam 17 God i dole pisuva Kako Se Hakira Msn Brat hahahahhah kakov pamet imat lugevo.
Na Tie So Zboruvat u moje ime bez da znam ja da im ebam se so im se krstat doma :)
gazi sve kauri gazi makedonska nacia koja ne postoj nema ni drzava ni azbuka ni niso :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
2.800
So Im E filmot Na Lugevo zboruvat u moje ime bez da znam ja i u cs vleguvat so moj nik v1p3r a ja ne ni igram cs :O
Nemat Druga rabota slusale neso v1p3r i taka mislat deka se so se leta se jade....!!!
Najdele msn neso fb i jasum v1p3r a da gi prasuvas neso nema da znat da odgovarat :mad:
Porano so Drugarite od SH.H.G Imafme Forum : Staivme Tema Prezantiraj se : Goran Says: Zdr Jasum Goran od Sk Iam 17 God i dole pisuva Kako Se Hakira Msn Brat hahahahhah kakov pamet imat lugevo.
Na Tie So Zboruvat u moje ime bez da znam ja da im ebam se so im se krstat doma :)
gazi sve kauri gazi makedonska nacia koja ne postoj nema ni drzava ni azbuka ni niso :)
Немој бе староседелецу ... не повредуваш... иначе,ако не постои македонска држава ни јазик,кажи ми што ти пишува на државјљанството или пасошот?Косово или Р.Македонија?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сеа дури се исплаших.Нем чичо випер не ме хакирај :( плиииииииииииз

»gêlê«

Delete!
Член од
17 декември 2010
Мислења
254
Поени од реакции
77
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje :)
Колку пари бараш да најдиш пасворд од еден профил? :pos2:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе овој v1p3r од негде ми е познат ама од кај...:raz:

--- надополнето ---

Колку пари бараш да најдиш пасворд од еден профил? :pos2:
Што бе си го заборави пасвордот од фејсбук?хаха.
Не,шала на страна он и другите белокапчиња ќе го освојувале скопје.Со хакирање фејсбуци бе...:pos2:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
извини а ти мислиш дека ќе го контролираш Скопје преку фб?:raz:
дај иди излези надвор прошетај не да седиш на компјутер и да "хакираш"!
не за друго пајажина фати седејќи!:pos2:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Има Некој овде да го банира ШИПО или не????? или не "Гледате"?????????

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
хакирање на фб и емаили хахахахахахахахах немој не ме смеј, рече го пишувам емаило и оп пасвордо .... оф леле зини земјо голтни ги ваквиве ко овај хакеров, оди избриши си ги сите постој дури не разбрал светов каков хакер си :tapp::tapp::pos2:

Г

Господ

Гостин
Немој бе Вајпер не им ги сечи не се криви луѓето...

--- надополнето ---

ahhahahahahh Light Bringer Bolje Albanec Ne Kaursko Pleme Koja Nacia Pisuvat da ja ebat negovata sestra osem Makedoncite
hahahahhahahahah Ako Jas Sum Dete Togas Vas ve Iam Igra4kii hahahhahahh Tisina Neam Vreme Da se zamaram so vas.
Jas Nesum Ni Za kosovo ni za makedonia Dvete Se ista gomna :)

Така е другар јас со тебе сум,ќе ти бидам поданик заедно ќе царуваме со светот,јас ќе бидам Наполеон ти ќе бидеш Клеопатра,Јас Аладин ти Јасмин,ќе царуваме со вселената.Јас ќе бидам David Tennant а ти Billie Piper, во мојот тардис ќе патуваме ќе ти покажам...

Kajgana Shop

На врв Bottom