A
Auditore
Гостин
Друг пат не кликај на секакви глупости што ќе ти излезат и среди си ја приватноста на фб.
Со кумановскиот може да си имам проблеми, ама струмичкиот го владеам .Без нервози, да не дај госпо да бараш забелешки кај некој од Куманово или од Струмица
Поздрав!
Во право си и тука, нема што... . Поправилно е е-пошта (додуша и така го користам на моите сајтови и во преводот на WordPress, пошто сум еден од тие што го имаат локализирано софтверот, али тоа мање битно), но се користи и и-мејл. Баш тој термин го имаат користено и Кајгана, Таратур, КафеПауза, CRISP(Children's Rights On The Internet). Али ок, тоа не е тема на разговор... таква дискусија може во литература под-форумотКратенката на македонски јазик би била е-пошта. Транксрипција од англиски на македонски нема правила, ко ејпл, хелоу и слични, затоа што уопште не е ни правилно да се пишуваат така.
Така што, ако више сме деталисти, правилниот збор е е-пошта. Кратенката.
A kao treba da go vikame, pardon? -.-„Хакеров“ си ебал мајката.Секој кој ќе пробие пасворд на фејсбук се нарекува хакер.WTF?
Ќе да се работи за фишер, и што е најжално уште паѓате на вакви прости финти. Се знае... освен од facebook.com, од друго место не се логира.Шо е финтата со овој v1p3r ? Од Сабајле на 10ина профили видов Hacked by v1p3r Shkupi Hacker Group.
Иначе овој и мојот профил го има хакнувано, кога имав многу чипови на покер.
Знам што е фишер, и не сум до толку глуп да влезам т.е не паѓам на такви финти.Ќе да се работи за фишер, и што е најжално уште паѓате на вакви прости финти. Се знае... освен од facebook.com, од друго место не се логира.
Користете дурекс, стајте два за секој случај едниот да пукне .Значи не сум хакиран од некој си познаник убаво кажав што ми напишал господинот ФАКЕР како поздрав на прифилчето....друго пасвордот на фб и на е-маилот не ми беше ист сосема различен беше,тречо дефинитивно нема враќање на стариов профил оти се е сменето па си трошев време на нов маил па нов фб нови френдови али јбг.Сепак муабетот ми беше што им е финтава на ваквите кретени??? имаат некоја корист???
п.с заштитете се добро :pos2:
Немав намера да те навредам, ниту пак за тебе беше наведено тоа. Општо го реков оти уште ги има будали кои паѓаат на такви ефтини финти.Знам што е фишер, и не сум до толку глуп да влезам т.е не паѓам на такви финти.
Aко ме фатат лудите можам и никогаш да не го активирам.Da, ali samo nekolku dena -.-
Dobra stvar za odrzhuenje komunikacija - for free..
Mesec dena nemav facebook i imam smetka na telefon 3 pati pogolema otkolku predhodno -.-
A kolku ste pametni site za toa so mobilnite -.-
Hakerov demek glup e i ne mu gi smenil site Security questions, mejlot i brojot od mobilen -.-
Registriraj se odnovo, ali morash so drug mail, razlichen od toj stariot.
I taka...
Мене ми стигна на емаилот шо го користам за банк сметка ова емаил :Е да им ебам матер у пичката
И мене ме хакнале... праќам повратна на маил, праќам код на мобилен и ми вика This was not the code we sent. Try again.
и сеа логично по мелјот од кој ми е пратено не е гугл пошо мајлот ми е од гугл секаков народ имаAttn: Email/Web Mail Subscriber,
We are currently carrying out a maintenance process to your Email/Web
Mail account.To complete this process, you are advise to reply this mail
immediately, and enter your User Name here(.......)And Password
here(.....)if you are the rightful owner of this account.
This is as a result of some suspicious activities reportedly going on in
your mail account, we are trying to stop this spammers from gaining
access to your account.
Failure to summit this required information,will leave us with the fact
that they have gain total access of your mail account and may lead to
future deactivation of this account,We are sorry for any inconveniences
this mail cost you.
NOTE: YOU WILL BE SENT A PASSWORD RESET MESSAGE AFTER THIS PROCESS.
Thanks for your Understanding.
Customer Support Center.