Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога би морал да бидам од тие 6, најбољи Љоренте, па Адебајор да остане.... другите аут.

Уште Агуеро,Коентрао и Матеос и може да се размислува за новата сезона и да се наоѓаат нови клубови за Педро,Каналес,Гарај,Лас и Дренте.

- Коентрао за другото е ок. Не ни е потребен во никој случај !!

А Негредо незнам оти ама никош не ми се бендисувал ни во игра ни во однесување.. мислам дека нема шанси да го вратиме назад, тој е за во послаби екипи, Севиља таман му е. Ја сум за Кун, ама и Игуаин несакам да си оди.

^^ Ќе ми биде мака за Гарај бидејќи не му дадоја шанса да ги покажи сите свои квалитети.

Али сепак Албиол ќе остани во тимот. :vozbud:

Добро недај боже се повреди Марсело или пак Рамос....имаме само еден кој може да ги замени Арбелоа. Вака Марсело ќе има конкуренција плус повеќе опции и на левата крилна позиција. Патем не ги давам јас тие 25/30 милиони. Така да нека дојде шо ќур :)

^^ Ќе ми биде мака за Гарај бидејќи не му дадоја шанса да ги покажи сите свои квалитети.

Нека го пуштат Гарај на позајмница и ќе видат дека вреди човекот многу повеќе од Албиол.:smir:

Се клади некој дека нема да дојде Коентрао !? Освен ако не го сменат со Каљехон. :)

Ќе се купи уште напаѓач, а нас потребен ни е трет напаѓач кој ќе седи резерва и кој МОРА да е различен од Бензема и Игуаин. Агуеро не е таков, такви се од понудениве Љоренте, Негредо и Адебајор. Не треба да се фрлат 45 милиони на дел од првите 11 кој е покриен.

А Венгер ако го сака Бензема нека го даде Цеск или Вилшер плус некое милионче... :)

Нека го купат Кун и нека скапе на клупа, копиле му јадеше устата гомна едно време :D

--- надополнето ---

Валдано си оди од Мадрид

http://www.facebook.com/pages/The-Dream-Team/104811186223076#!/video/video.php?v=163573943707447&oid=141494085907035&comments

250263_204328479604679_104811186223076_507931_6291960_n.jpg

Мислам дека веќе е јасно, не треба официјално да чекаме. Го добивме најгрдиот дрес последниве 17 години

ти иди слави роденден не дели памет тука:)

Каналес у Виљареал може ке иде на позајмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom