Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога би морал да бидам од тие 6, најбољи Љоренте, па Адебајор да остане.... другите аут.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Уште Агуеро,Коентрао и Матеос и може да се размислува за новата сезона и да се наоѓаат нови клубови за Педро,Каналес,Гарај,Лас и Дренте.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Уште Агуеро,Коентрао и Матеос и може да се размислува за новата сезона и да се наоѓаат нови клубови за Педро,Каналес,Гарај,Лас и Дренте.
- Коентрао за другото е ок. Не ни е потребен во никој случај !!

А Негредо незнам оти ама никош не ми се бендисувал ни во игра ни во однесување.. мислам дека нема шанси да го вратиме назад, тој е за во послаби екипи, Севиља таман му е. Ја сум за Кун, ама и Игуаин несакам да си оди.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^^ Ќе ми биде мака за Гарај бидејќи не му дадоја шанса да ги покажи сите свои квалитети.

Али сепак Албиол ќе остани во тимот. :vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро недај боже се повреди Марсело или пак Рамос....имаме само еден кој може да ги замени Арбелоа. Вака Марсело ќе има конкуренција плус повеќе опции и на левата крилна позиција. Патем не ги давам јас тие 25/30 милиони. Така да нека дојде шо ќур :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^^ Ќе ми биде мака за Гарај бидејќи не му дадоја шанса да ги покажи сите свои квалитети.

Нека го пуштат Гарај на позајмница и ќе видат дека вреди човекот многу повеќе од Албиол.:smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Се клади некој дека нема да дојде Коентрао !? Освен ако не го сменат со Каљехон. :)

Ќе се купи уште напаѓач, а нас потребен ни е трет напаѓач кој ќе седи резерва и кој МОРА да е различен од Бензема и Игуаин. Агуеро не е таков, такви се од понудениве Љоренте, Негредо и Адебајор. Не треба да се фрлат 45 милиони на дел од првите 11 кој е покриен.

А Венгер ако го сака Бензема нека го даде Цеск или Вилшер плус некое милионче... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Најверојатно Аде ќе остане пошто Сити ќе ја намалел цената на 5 до 7 милиони евра. Што е исплатливо и доколку ја намали својата плата.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Нека го купат Кун и нека скапе на клупа, копиле му јадеше устата гомна едно време :D

--- надополнето ---

Валдано си оди од Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

ти иди слави роденден не дели памет тука:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Каналес у Виљареал може ке иде на позајмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom