Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Не се секирај како што ние лани ги удривме од земја, а ни се силеа дека ќе си одиме од Ноу Камп со 3-4 парчиња во својата мрежа така и Вие (се надевам) наредна сезона ќе им докажете зошто сте кралски клуб. Верувам во Мурињо и можам да се кладам дека нема да им остане должен на Барселона и Гвардиола!Го видовме и оваа сезона,но тоа што некој игра со 10 а некој со 14 играчи тоа е друга работа и догодина ако биде вака ни реал ни свети реал нема да може ништо да стори против ваков ебан судија.
5ка брате за ова со Касиљас и јас многу пати сум го приметил и жал ми паѓа највеќе за него, ама тоа е!!!Никој не го спомна Икер. Колку ми е само жал за нашиот капитен. Во исто време му се восхитувам и го сожалувам. Човекот е стварно феномен, но не го заслужува она што му се случува последните години. Дали некој му ја виде фацата кога прима гол ? Дали некој му ја виде фацата кога прими гол за 2 - 6 против Валенсија ? Дали некој му ја виде фацата синоќа кога прими гол ? Дали ви е жал за Икер ? Сега кога повторно ги гледам головите, и кога го гледам Икер, не можам, не можам повеќе, плачам додека го гледам.
Да, да требаше ногата да си ја најде кај голотLUGE CRVENIOT KARTON BESE ZA NAMERATA, vie sakavte da mu JA skrsi nogata pa da bide zasluzen kartonot :jaj:
Нема потреба од надеж...изгубивме таму само можат да не убијат или па да отпаднеме на педерски начин со гол разлика.фарселонци ве молам пишувајте си во ваш фан клуб. :smir:
Иначе дечки не губете надеж,има уште 90 минути + фудбал е ова,се може да се случи.
Ова не го доживуваш од овие играчи моментално да знаеш навреме:smir:Заборавив да кажам, јас не сум оптимист нешто за следнава утакмица али се уште верувам дека можеме да поминеме полуфинале само треба играчите максимално да се вложат и да изиграат со срце.
Би ги пуштил Касиљас; Арбелоа, Карваљо, Гарај, Марсело; Чаби, Кедира(Ласс/Гранеро); Роналдо, Кака, Ди Мариа; Пипа. ... и при крај Албиол да се стави, да направи уште еден жолт да не биде во опција за финалето
Aj da te vidam da se izvrtish taka kako Alves bez da te udrat. Fizika kec da ne imase. Vrski da ne fakavte da pomines :pos2: