Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Не се секирај како што ние лани ги удривме од земја, а ни се силеа дека ќе си одиме од Ноу Камп со 3-4 парчиња во својата мрежа така и Вие (се надевам) наредна сезона ќе им докажете зошто сте кралски клуб. Верувам во Мурињо и можам да се кладам дека нема да им остане должен на Барселона и Гвардиола!Го видовме и оваа сезона,но тоа што некој игра со 10 а некој со 14 играчи тоа е друга работа и догодина ако биде вака ни реал ни свети реал нема да може ништо да стори против ваков ебан судија.
5ка брате за ова со Касиљас и јас многу пати сум го приметил и жал ми паѓа највеќе за него, ама тоа е!!!Никој не го спомна Икер. Колку ми е само жал за нашиот капитен. Во исто време му се восхитувам и го сожалувам. Човекот е стварно феномен, но не го заслужува она што му се случува последните години. Дали некој му ја виде фацата кога прима гол ? Дали некој му ја виде фацата кога прими гол за 2 - 6 против Валенсија ? Дали некој му ја виде фацата синоќа кога прими гол ? Дали ви е жал за Икер ? Сега кога повторно ги гледам головите, и кога го гледам Икер, не можам, не можам повеќе, плачам додека го гледам.![]()
![]()
Да, да требаше ногата да си ја најде кај голотLUGE CRVENIOT KARTON BESE ZA NAMERATA, vie sakavte da mu JA skrsi nogata pa da bide zasluzen kartonot :jaj:
Нема потреба од надеж...изгубивме таму само можат да не убијат или па да отпаднеме на педерски начин со гол разлика.фарселонци ве молам пишувајте си во ваш фан клуб. :smir:
Иначе дечки не губете надеж,има уште 90 минути + фудбал е ова,се може да се случи.
Ова не го доживуваш од овие играчи моментално да знаеш навреме:smir:Заборавив да кажам, јас не сум оптимист нешто за следнава утакмица али се уште верувам дека можеме да поминеме полуфинале само треба играчите максимално да се вложат и да изиграат со срце.
Би ги пуштил Касиљас; Арбелоа, Карваљо, Гарај, Марсело; Чаби, Кедира(Ласс/Гранеро); Роналдо, Кака, Ди Мариа; Пипа. ... и при крај Албиол да се стави, да направи уште еден жолт да не биде во опција за финалето![]()
Aj da te vidam da se izvrtish taka kako Alves bez da te udrat. Fizika kec da ne imase. Vrski da ne fakavte da pomines :pos2: