Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
LUGE CRVENIOT KARTON BESE ZA NAMERATA, vie sakavte da mu JA skrsi nogata pa da bide zasluzen kartonot :jaj:
За намера се дава жолт, како на Крауч против Реал, а неговите беа поостри, и едно НАГРАДНО ПРАШАЊЕ
КАДЕ ЌЕ БЕШЕ ТОПКАТА ЈА ШУТНЕШЕ АЛВЕЗ И НЕ ЈА ДОПРЕШЕ ПЕПЕ, ДАЛИ ЌЕ ПАДНЕНЕ ПРЕД АЛВЕЗ?

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Во UFC има една изрека: Don't leave it in the hands of the judges

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
После видеото што го постираше каљо веќе све ми е јасно,иако за време на натпреварот мислев дека имаше допир и беше за жолт,ама после ова стварно е срамно што го прави уефа стварно.Нека ги однесат до финале ако веќе решиле,иако реал никогаш не се предава два гола не се ништо посебно и ја сум оптимист доколку следниот натпревар фарселона игра со 11 а не со 14 играчи

--- надополнето ---

ако има некој судија на форумов да ми објасни колку црвени картони имаше тука и кој критериуми важат за фарселона.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
После видеото што го постираше каљо веќе све ми е јасно,иако за време на натпреварот мислев дека имаше допир и беше за жолт,ама после ова стварно е срамно што го прави уефа стварно.Нека ги однесат до финале ако веќе решиле,иако реал никогаш не се предава два гола не се ништо посебно и ја сум оптимист доколку следниот натпревар фарселона игра со 11 а не со 14 играчи

--- надополнето ---

ако има некој судија на форумов да ми објасни колку црвени картони имаше тука и кој критериуми важат за фарселона.
A da mi go objasnis ti golot od 10 metri ofsajd na Anelka ili Drogbda prethodnata godina vo Barselona

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Готво крај нема што да се збори нека ве носат судиите до финале и завршена работа.Нема што да се нервираме ние.Таков натпревар да го уништиш со непостоечки црвен само парите те тераат.СЕ гледа на финале на СП за што не се суди црвен:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Абе што тресите глупости! Крауч зошто доби Црвен во 15 минута од натпреварот?
Што сега треба сите навивачи од Тоттенхем да дојдат овде и да ви викаат Судиите ве спасиле незнам што.
Изгубивте Заслужено.
Црвен заработивте Заслужено.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Кога ќе најдат ваков клип за реал, јас јавно ќе се извинам

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Абе што тресите глупости! Крауч зошто доби Црвен во 15 минута од натпреварот?
Што сега треба сите навивачи од Тоттенхем да дојдат овде и да ви викаат Судиите ве спасиле незнам што.
Изгубивте Заслужено.
Црвен заработивте Заслужено.
Прво си кажува све твојот аватар,очигледно дека си еден од новите навивачи на фарселона од ноември па навака,второ види го видеото погоре и кажи ми зошто немаше ниту жолт за бускец,трето четири години по ред секој противник на фарселона добива црвен картон во полуфинале и во секоја важна утакмица.Вакви бедни фанови не сум видел до сега,се радуваат и викаат дека победиле заслужено со играч повеќе и со тренер повеќе,БРАВО

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Кога ќе најдат ваков клип за реал, јас јавно ќе се извинам
чекај ги сега ќе ти реплицираат како Роналдо е најголемиот глумец, а уствари пола играчи од нивниот тим си го покажаја вистинското лице повеќе пати вчера и то на Ел Класико.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
КРауч доби два жолти неписмен.
Не провоцирај многу, Два жолти за два прекршоци му дадоа на Крауч, Исто како и на Ван Перси, исто како и на Бускетс на класикото во кое Барса Победи со 1 : 0 кога на чело го имавте Пелегрини, со Црвен картон ве победивме Ибрахимович ви го закачи машки.
Исто како и Олегуер пред 2006-07, кога заработи Црвен уште во прво полувреме за два прекршоци - Прам муабет за Ел Класико кога резултатот беше 3 : 3, со Беспотребни пенали за вас, и со играч помлку за нас.
и да не набројувам примери.
Зош не скокавте со дупињата кога ја Тепавте Севиља со играч помалку на Сантиаго Бернабеу, зошто само против Барса серете овде.
За сите порази кој што ги добивате од Барса судиите се криви.
Барајтесиго вашиот Анти фудбал и вашите стратегии за против Мурсиа и Рајо Валекано.
Против Барса само со Кршење можете да извадите Резултат кој што еднаш на Илјада како лани со што успеал специалниот со Интер да ги помине Барса.

Срамота сте од КЛУБ, Кралски Клуб не игра никаков Фудбал веч Антифудбал, Секогаш судиите се Виновници, Мурињо не само против Барса, Едно време излезе со список на еден од натпреварите со 13 Грешки на судиата тој натпревар сигурно со Барса не беше, Везден имате оправдание кога неможете да победите.
Кој губи има право да се Лути.
И ми се скурчи од вашите постови Црвен ова она, Подобри бевме во целост.

Ојте сега Барајтего Пепе што на многу утакмици ве испострал до крај, и Мурињо кој што на Домашен терен место да игра фудбал се брани со 11 играчи на Своја половина.
Шансите да постигнеш гол од контра против 5 играчи се Мали.
Ви одржа Лекција Пеп.
Другиов пат да видиме дали ке ви текне онакви Прекршоци и Стартови да правите.
До тогаш чао и мака ми е да ве читам уште.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^Ван Перси-два прекршока?:cuc:
Пеп ни одржал лекција:pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Глејте го само ова и ништо друго,после ова ке дознаете какви плачковци се поздрав момци !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom