- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
Гонзало ти ли си?Не бев задоволен од фудбалот, имавме некои добри шанси што требаа да се искористат али то е то... Барса беа подобри со посовите нцнцнц
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Гонзало ти ли си?Не бев задоволен од фудбалот, имавме некои добри шанси што требаа да се искористат али то е то... Барса беа подобри со посовите нцнцнц
Me2 напиша:Јас мислам дека Мурињо ќе се врати и со него ќе ги повлече Пепе, Рамос и Бензема![]()
БравоГи читам коментарине од ѓупцине и не можам да се изначудам кои глупаци се попатетични се од тимот за кој навиваат демек судијата бил крив за се а тие судии ги доведоа до ебаната титула кога им се тресеа ноџињата како вчера имаше кој храбро да досуди и пенал или да премолчи во нивна корист ама тие заклучија дека не било ни пенал а од црвен картон немало ни Ц. Леле колку само се патетични и слепи во приказната дека се најсилниот тим во историјата дека тоа е најдоброто што може да се случи и дека во иднина никој тоа нема шанси да го достигне, го навредуваат Мурињо ,,преведувачот" ништо не знаел за фудбалот а оној плачконо нивни бил најдобриот неверојатен па Пике бил најјак на ЦБ Бускец бил најдобар задњи везни и што уште не читам и се чудам......
п.с. И се прашуваат зошто Реал треба да се радува на ова???? А како да не се радува Реал бе тенџериња едни кога ве пикна во шише со 10 играчи, кога ви се тресеја ноџињата при секој потег на Озил и како да се радувам кога Рамос Пепе Кедира Марсело и останатите одиграја машки силно со визија без трошка респект одиграа за Мадрид за Бернабе за публиката
Ќе биде.Lele sreda kje bidit pokolj![]()
Не читај секакви страници , сето е лага, димче не си оди од Ман Утд...уште бербатов да го земат и се откажувам од тимов...
се молам Нигерот да си оди,ама ако го земат и Димче Бугаринов ептен ќе се заебат!!
Гонзало ти ли си?![]()
Ти нареден пат ова у спојлер... :star: ме пецна у лева артерија...![]()
![]()
![]()
И после Роналдо бил Superfly. E ќе биде.