Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Сакам Ангеле да им срола еднаш на Барса, и да ни досудат пенал, не ми е гајле дали би бил правилен или не, али онака, да почнат да го хејтаат до крај !!! :)

--- надополнето ---

Benzema scored more goals (7) than any other player in March in Europe's top five leagues

^Како почна, ништо чудно да се случи и на Ел Класико. Иако не ми се верва дека им треба причина повеќе да хејтаат било кој наш играч - во крвта им е. :)
tumblr_ljf4rmU6dx1qzhqd0o1_500.gif

п.с. Се извинувам што го ставам Виља овде, но одговара со контекстот.

^ Сакам Ангеле да им срола еднаш на Барса, и да ни досудат пенал, не ми е гајле дали би бил правилен или не, али онака, да почнат да го хејтаат до крај !!! :)

--- надополнето ---

Benzema scored more goals (7) than any other player in March in Europe's top five leagues

Пенало колку Роналдо да му дај гол на Валдез барем еднаш во живото

^Така е мајсторе,еднаш барем еднаш да му даде гол во животот на валдес.

^Инаку, голманот ви се вика Валдес, не Валдез. И нема потреба да ни гледаш на дланка овде, ќе видиме што ќе се случи. Па-па!
tumblr_ljemhksXDM1qge82f.gif

Треба да веруваме во Пепе дека ќе го запре Месси не би требало да биде тешко, знаеме сите како го прави тоа Пепе:pipi:

Да да, посебно ми се допадна неговата смиреност против Лион на Бернабе :pos:
:smir:

И сеа со Билбао во првото полувреме против Toquero или како се вика имаше еден краток испад.:)

И сеа со Билбао во првото полувреме против Toquero или како се вика имаше еден краток испад.:)

ја па се чудам кога ги гледам во фан клуб фарса како се радуваат дека Пепе ќе го чувал Меси... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom