- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Добро бар тоа ЛШ му остана да се вади после лошите изданиа,него ако отпадниме тогаш шо зборови ќе најме за него ни Пипита не би бил утеха тогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра сезона имаше кај нас,можевме во ЛШ да догураме далеку но немавме среќа,исто така можевме на првото Ел Класико но и таму не не послужи среќа,завршивме во Ла Лига со 2 бода зад најдобриот клуб. Реално гледано Пелегрини не е тренер за големи тимови како Реал,иако Реал играше многу подобар фудбал со него и остана до крај на сезоната со 1 бод разлика со фарса^
Единствен кој го почитувам од сите тренери што го предводеа Реал последниве години. Капело исто така, ама овој човек... многу го засакав. Незнам колку памтите али ја бев еден од малкумината кој не сакаа да се избрка за Мурињо. (знаејќи дека Мурињо е најдобар, несакав да го избркаа.) Ако продолжи традицијата, на крај на сезона да си смениме тренер.... после Мурињо го сакам повторно него.
На пресот пред утрешниот натпревар со Малага, новинарот го прашува Мурињо дали доколку не освои ниту една титула годинава, ќе му се случи истото како со Пелегрини. Oвој му одговара: "истото нема да се случи, затоа што доколку Реал ме избрка, јас нема да бидам тренер на екипа како Малага, туку ќе одам во некој друг голем клуб од Англија или Италија"

да да може ќе те земе Наполи или Манчестер Сити,г-дин ЈА
На пресот пред утрешниот натпревар со Малага, новинарот го прашува Мурињо дали доколку не освои ниту една титула годинава, ќе му се случи истото како со Пелегрини. Oвој му одговара: "истото нема да се случи, затоа што доколку Реал ме избрка, јас нема да бидам тренер на екипа како Малага, туку ќе одам во некој друг голем клуб од Англија или Италија"